Svaštara

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2021. godine: Za Bika dani ljubavi i zadovoljstva, a Raka očekuje obnavljanje bliskosti

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2021. godine!

Ljubavni horoskop - Sibenik.in

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2021. godine!

OVAN

Očekuje vas period udvaranja, flerta i romantičnih vibracija. Jedna osoba će vam posebno pokazati naklonost. Budite otvoreni za novu ljubav.

BIK

Očekuju vas dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili barem zadovoljavajućim društvenim životom. Moguće je da ćete upoznati osobu na poslu koja vam može pokrenuti maštu.

BLIZANCI

Vaš ljubavni život pokreće se sa mrtve tačke. Imaćete hrabrosti da pokažete svoja osjećanja. Budite prirodni, svoji i magija će se pokrenuti.

RAK

Ako ste u vezi, očekuje vas obnavljanje bliskosti. Slušajte intuiciju, ona vam šapuće kako da pronađete pravi put u ljubavi. Usamljena srca će pomalo upasti u zabludu.

LAV

Ako ste u vezi napokon će nestati ljubavne prepreke i praznine . Sa velikom nadom ući će u bolju ljubavnu fazu. Usamljena srca očekuju druženja i nova poznanstva.

DJEVICA

U ljubavi se fokusirate na negativno, na izazove i probleme, ali vaš partner je optimista. Učite od njega. Iako ste skloni velikim analizama, na privatnom planu situacija se poboljšava.

VAGA

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Iako je montonon, bićete sretni. Usamljene očekuje ljubav na poslu ili nekom slavlju. otvorite srce.

ŠKORPIJA

Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu i razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo. Vrijeme je da raščistite sve iz prošlosti kako biste mogli da nastavite dalje.

STRIJELAC

U ljubavnom odnosu vam nešto nedostaje, ali budite smireni. Ako napravite neke promjene, situacija će se poboljšati. Bez velikih promjena kod slobodnih Strijelčeva.

JARAC

Sve je više optimizma i vjre u ljepši ljubavni život. Očekuje vas harmonija u odnosu sa partnerom. Stvari idu onako kako treba.

VODOLIJA

Srećni ste i zadovoljni u ljubavnom odnosu. Mogu se pojaviti izazovi, ali u takvim situacijama važno je da pokažete zrelost. Slobodne Vodolije podršku nalazite u prijateljima.

RIBE

Postajete sve više svesni šta nije u redu u vašem odnosu. Prvi korak je načinjen, a sada pronađite način kako zajedno neke stvari da riješite. Slobodnim Ribama prija samoća, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh