Svaštara

Ovaj znak Zodijaka čeka neizmjerna sreća u maju

Ovaj znak doživjet će mnogo lijepih trenutaka u maju.

Žena - Ženskikutak.rs

Stigao nam je najljepši mjesec u godini u kom se sve budi i koji asocira na nove početke, ljubavi, nadu i sreću. Maj je mjesec veselja i mnogima će donijeti radost, ali jedan znak će ipak biti posebno sretan.

Astrolozi kažu da je to znak kome je maj rođendanski mjesec pošto Sunce do 20. maja boravi u njihovom znaku.

Bikove u maju očekuju velike promjene na ljubavnom planu. Oni koji nisu u emotivnoj vezi biće u centru pažnje suportnog pola, zvijezda svakog okupljanja i druženja. Slobodne djevojke, mlade žene iz ovog znaka očekuje neobično poznanstvo i strasna veza.

Ako su u vezi ili braku čeka ih period harmonije ljubavi i razumevanja. Neće imati nesuglasice niti svađe, a ovo je idelan trenutak za zasnivanje porodice. Može se dogoditi i iznenadna prosidba.

Na poslu ih čeka unaprijeđenje – nagrada za marljivi trud i rad. Moguća je i promjena radnog mjesta koje će donijeti dobru energiju ali i značajno boljuzaradu. Venera kao vladar ovog znaka i predstavnik kuće posla u polju novca, sistema vrijednosti daće izuzetnu kreativnost i slobodu misli. Oni Bikovi koje se bave alternativnim djelatnostima ili humanitarnim radom imaće sreće u svom poslu. Ribe, Škorpije ili Vage donose lijepe vijesti, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh