Svaštara

Ovih šest stvari koje žene rade odbija muškarce

Određene osobine muškaraca mogu odbiti žene tokom upoznavanja. Iako se o njima ne govori često, pojedine osobine i ponašanja žena nije privlačno muškarcima.

Svađa - Krenizdravo.hr

Iako ste vjerojatno već čuli za neke od grešaka koje prave muškarci, međutim postoje i neke od najčešćih pogrešaka u spojevima koje prave žene.

“Pravite” se glupe

Ako mislite da muškarci ne vole pametne žene onda se varate. Njih privlače samopouzdane, sretne i pametne žene. Kada idete ne spojeve, pronađite muškarca s kojim biste voljele biti, a ne nekog ko vam se sviđa fizički.

Tokom razgovora nemojte se praviti glupe misleći da to muškarce privlači. Budite svoji jer želite da budete s partnerom koji će voljeti i cijeniti ono što ste vi.

Arogancija

Muškarci ne vole kada ih žena ponižava i kada je arogantna prema njima. Arogancija nije samopouzdanje, te nije potrebna. Većina muškaraca želi partnericu s kojom može razgovarati o životu, poslu, porodici s poštovanjem bez arogancije.

Pretvarate se

Ako mislite da muškarci ne primjećuju kada glumite ono što niste u krivu ste. Muškarci to primjete odmah te ih to može odbiti. Pretvarati se da ste neko ko niste, ne funkcionira dugoročno.

Pravite dramu

Dramatično prepričavanje vaše priče može biti stresno za vas kao pripovjedača, a može umoriti i ljude koji slušaju vašu priču. Muškarci ne vole dramu.

Drama vam može dati veliki nalet energije i učiniti da se osjećate dobro jer ste u centru pažnje. Međutim, vaše tijelo može se početi još više stresirati.

Prigovarate

Razlog zbog kojeg možda ne dobivate ono što želite je taj što vaše komunikacijske vještine ne rade. Umjesto da se žalite na ono što ne želite, tražite ono što želite. Više koristi ćete imati svi ukoliko se usredotočite na ono što želite, a ne na ono što ne želite. Najgore što možete napraviti je ako se muškarac trudi oko vas, a vi se samo žalite.

Ženstvenost

Ako ste žena koja u vezu unosi mušku energiju, ali želite snažnog muškarca, vaš muškarac to jednostavno neće moći, a da ne pokuša dominirati vama.

Iskra se javlja između dvije suprotstavljene energije: muške i ženske, ona pokreće i održava strast. Kad oboje imate istu energiju, možda ćete imati više zajedničkog, ali nedostajati će vam strasti. Kada su žene pod stresom ili umorne, one postaju muževnije što naravno, smanjuje strasti. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh