Svaštara

Omiljeni mještanin u poplavama izgubio sve: Digao ruke od života, a onda se dogodilo čudo Božje

Sa suzama u očima posmatrao je šta se dešava.

Molitva - Aura.ba

Dvadesetdevetogodišnji muškarac iz Mičigena, čiji je identitet zaštićen iz razumljivih razloga osvojio je 2 miliona dolara prilikom kupovine greb-greb srećke na kiosku.

Muškarac je sa suzama u očima došao u prostorije lutrije SAD u Midlendu. Želio je da zagrli i poljubi sve oko sebe, ali mu epidemiološke mjere to nisu dozvolile, pa se klanjao zaposlenima od sreće, piše NewYork post.

Ispostavilo se da je čovjek iz jednog manjeg mjesta, pogođenog poplavama u 2020. godini izgubio sve što je imao i sa suprugom i djecom živio je kod brata dok “ne stane na noge”.

“Ne mogu da verujem. Moje molitve su uslišene. Svakog dana sam se molio da me dobri Bog pogleda. Nisam mrava zgazio u životu, uvjiek sam svima pomagao. Nisam ništa uradio zbog čega bih u poplavama izgubio svu imovinu. Ostao sam bez ičega. Samo sam se nadao da će mi se jednom sve vratiti”, rekao je ovaj muškarac.

Naglasio je da djeca i dalje ne znaju šta se upravo dogodilo i da će im se život iz korijena promijeniti.

“Najteže mi je bilo zbog njih. Sve što su imali, voljeli, sve su u poplavama izgubili. Uništeno im je djetinjstvo. Ja sam već bio digao ruke od svega, živio sam samo zbog njih”, kaže on.

Zaposleni u lutriji kažu da je riječ o čovjeku koji je bio omiljen u svom mjestu i koga su svi vojleli da vide i pozdrave.

“Sedmica mi je bila i ostala omiljen broj. Zato sam uzeo Lucky7 greb-greb srećku. U prvi mah učinilo mi se da sam osvojio 200 dolara. Pomislih ‘dobro je, ljiepo’, a onda sam malo bolje zagrebao i samo što se nisam onesvijestio. Ima Boga. Oduvijek sam vjerovao u to”, kroz suze je rekao čovjek, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh