Svaštara

HIT modni detalji sa dodjele Oskara 2021: SKUPOCJENA TAŠNICA u obliku srca, a evo ko se pojavio u PAPUČAMA, SVI U NJEGA GLEDALI

Pogledajte najupečatljivije aksesoare koje su ponijele holivudske zvijezde na dodjeli Oscara.

krosice - Profimedia

Mlada glumica i pjevačica Zendaja sa dugačkom, bujnom kosom neodoljivo nas je podsjetila na Šer u 70-im godinama prošlog vijeka, no najviše pažnje na njoj ukrala je 6 miliona vrijedna dijamantska ogrlica luksuzne modne kuće Bulgari.

zendaja – novi

Još jedna tašnica izdvojila se od svih ostalih na prestižnoj ceremoniji – britanska pjevačica Selest ponijela je Gucci torbicu optočenu šljokicama u obliku ljudskog srca.

Tašnica – novi

Kvestlav . novi

Puno pažnje na crvenom tepihu privukle su i zlatne “kroksice” muzičara Kvestlava, a očigledno je godina iza nama, koju je obeležio karantin, ostavila uticaj… Mešanje glamurozne odjeće sa onom “kućnom” sve više uzima maha.

Sa druge strane, glumac Kolman Domingo otišao je u neku drugu krajnost…. Ne bismo mogli da izdvojimo specifičan detalj na njemu, jer je čitava njegova pojava bila fascinantna. On se odlučio za jarkopink Versace odijelo sa štrasom na ramenima, a zlatni dugmići, narukvice i prstenje zaokružili su ovaj ekscentričan imidž.

kolman domingo – novi

Pevačica Tjara Tomas izgledala je odlično u bijelom odijelu, a nekoliko aksesoara pobrinulo se da njeno izdanje bude daleko od običnog. Posegla je sa fantastičnim sakoom sa dodatkom perja, ali i dugačkom, svjetlucavom ogrlicom koja je dodatno istakla njen dubok dekolte.

Pjevačica H.E.R. izdvojila se od ostalih na crvenom tepihu u ljubičastom kombinezonu brenda Dundas, koji dolazi u paketu sa maramom koju je ova ljepotica ovlaš prebacila preko glave, a detalji u vidu retro naočara sa ljubičastim staklima i mejkap u istom tonu upotpunili su ovu modnu priču. preno novi

H.E.R – NOVI

Glumica Garet Bredli odlučila je da pažnju na sebe skrene zanimljivom frizurom – kosu je uplela u dvije dugačke pletenice, ali i efektnim, glomaznim minđušama od školjki.

Garet Bredli – novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh