Svaštara

Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti sreća u Maju – Blizanci će uživati u novim poznanstvima

Mnogi astrolozi su mišljenja da bi maj mogao bit težak mjesec, ali sreća neće zaobići baš sve znakove Zodijaka.

Sreća - Instagram/top_classy_girls

U maju će retrogradni Pluton dobiti negativnu snagu, a pridružiće mu se i Saturn. Dogodiće se i potpuno pomraćenje Mjeseca 26. maja. Mnogi bi se mogli suočiti sa raznim poteškoćama, ali ne i četiri znaka Zodijaka koja ćemo nabrojati u nastavku.

Blizanci: Blizanci bi mogli napraviti neke jako korisne promjene u ovom periodu. Z njih će maj biti veoma povoljan mjesec u kome će stalno biti u pokretu. Neke poteškoće bi se mogle pojaviti, ali ništa što Blizanci neće biti u stanju riješiti.

Blizanci će moći uživati u novim poznanstvima, novim emocijama i inspiraciji koju budu dobijali. Rak: Rakovi će spremni dočekati maj i poteškoće koje bi on mogao da im donese. Cijeli maj će biti u vašem znaku što će vam donijeti mnoštvo dobre energije.

Čvrstina i čvrstoća će vam pomoći da se održite na površini u svim sferama svog života i da bez dileme rješavate sve sporove i negativnosti sa kojima se sretnete. Strijelac: Strijelčevi se u maju neće morati plašiti nikoga i ničega jer će svi njihovi suparnici biti zauzeti rješavanjem problema u svom ličnom životu.

To znači da će Strijelčevi za to vrijeme moći preuzeti inicijativu i postići željeni uspijeh. Iz ovog mjeseca Strijelčevi bi mogli izaći kao pobjednici i sačuvati mnoštvo energije koju mogu usmjeriti na neke druge stvari. Vodolija: Vodolije znaju bitijako kreativne kada je u pitanju rješavanje problema.

Iako bi vas mogli zadesiti neki problemi u maju, to bi vam moglo i pomoći da ostavite dobar utisak na neke ljude koji su vam važni. Pokazaćete spremnost i spretnost da se izborite sa svakom situacijom u kojoj se nađete. Neke loše veze biste mogli okončati,a ojačati one koje vam donose sreću, prenosi Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh