Svaštara

Horoskop / Nemojte se kačiti sa Ovnom, Rakom, Lavom i Škorpijom – nikada i ni po koju cijenu!

Postoje neki ljudi sa kojima se nikad ne treba petljati.

Svađa - Srednja.hr

Oni su snažni, samopouzdani, nezavisni, odvažni i neposredni. Ne dozvoljavaju nikome da ih uzima zdravo za gotovo. Oni su dovoljni sami sebi da se nose sa svojim problemima i izbore se sa bilo kojom preprekom sa kojom se suoče.

U isto vrijeme, oni su takođe dobrodušni i ljubavni. Razlog zbog kojeg se čine zastrašujućim i odbojnim je taj što ne dozvoljavaju ljudima da iskoriste njihovu dobrotu.

Ovan
Ovnovi žive život pod svojim uslovima. Tvrdoglavi su, svojeglavi i u sebi imaju borbeni duh, što im pomaže da se nose sa svim preprekama koje im se nađu na putu. Nikada ne odstupaju od izazova i uporni su i odlučni.

Rak
Rakovi su emotivni, osjećajni i pažljivi. Vole svim srcem i potrudit će se da obraduju svoje voljene. Ali ako ih izdate ili iskoristite njihovu dobrotu, stavit će vam do znanja da znaju da ste ih izdali i teško će preći preko toga.

Lav
Lavovi znaju svoju vrijednost. Ako neko pokuša da se zeza sa njima, čeka ga nevolja! Lavovi su žestoki, snažni i neposredni. Oni neće zazirati od borbe i založit će se za sebe kada se za tim ukaže potreba.

Škorpija
Škorpije su nezavisne i samostalne. Navikli su da rade stvari samostalno i nije im prirodno da traže pomoć. Oni znaju kako da riješe sopstvene probleme i dovoljno su smjeli da ljudima daju do znanja koliko su snažni. Oni definitivno nisu oni s kojima se treba kačiti, jer su tvrdoglavi, misteriozni i napeti, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh