Svaštara

Horoskop – U nama su velike borbe ljubavi i želja: Šta nam u narednim danima donosi konjukcija Urana i Venere

Horoskop – Velike promjene koje nam donosi konjukcija Venere i Urana u narednim danima…

Horoskop - Freshpress.info

VVenera ulazi u konjunkciju sa Uranom. Borbe titana u nama. Svako vuče na svoju stranu. Gotovo smo bez razuma. Instinktivni sa jedne strane i emocionalni sa druge. Želje i potrebe sudaraju se i vrište iz nas.

Poneki sukobi u odnosima su mogući ovih dana. Energija. Napetosti. Potrebe. Želja za intimom. I nemogućnosti da je dotakneš. Imaš. Da je tu. Pa onda reflektujemo unutrašnje želje u sukobe.

Da ste blizu riješili biste to drugačije. Ali i ako se i sukobite ovih dana, dobro je. Potrebno je ponekad da se sukobite. To je ponekad jedini način susreta, dodira. Ponekad jedini način viđenja. Ponekad jedini pogled u pravo.

Potrebno je ponekad zanemariti gravitacijske sile, vizualizacije o sretnim vezama, maštarije o savršenim partnerima. Potrebno je ponekad staviti ključ na svoj neki drugi svijet i jednostavno – živjeti.

Spaliti o svaku emociju. Griješiti. Voljeti. Jer ako ne predamo nekome i tu našu stranu, kome ćemo je predati?

U životu u kojem nam se čini da kaskamo za svime, možda jedino kaskamo za sobom. Ovih dana su stresovi i napetosti kao delovi nas koji iskaču svaki put kad poželimo mir. I nema ga.

Zvonjava telefona. Visti koje iskre. Razbijeni takt koji nas budi dok još nismo ni zaspali. Poremećeni mir, a i neka okruženja oko nas. Neki ljudi. Njihovi basnoslovni zahtjevi. I neki monopol nad vašim životima.

Nervoze i ushićenja. Pretjerivanja i užici. I mi koji po ko zna koji put, objašnjavamo sebe. A ne moramo. Ne trebamo. Jer sasvim je u redu da nismo ovdje. Da nismo dostupni i da nismo na izvol’te.

Vaše stanje je mnogo važnije od tuđih potreba. Vaš mir ima cijenu. I vaše vrijeme vrijedi. Ne stavljajte akciju na neprocjenjivu vrijednost. I nikad na Sebe, piše “Astro portal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh