Svaštara

Djevojka otkrila trik kako da očistite bijele patike: Za manje od sat vremena imat ćete čiste tenisice

Uz sastojke koje već imate kod kuće možete dobiti blistavu bjelinu platnenih tenisica i to tako da izgledaju kao ste ih tek kupili, a ne oronulo i iznošeno kako to obično bude nakon nekoliko nošenja.

Bijele tenisice uvijek vrijedi kupiti. Djeluju tako svježe i čisto. No već nakon prvog nošenja na njima se skuplja prljavština, piše Rd.

Ako su samo malo prljave, to nije strašno. No kroz koji tjedan izgledat će tragično, i to toliko da ćete ih poželjeti baciti i kupiti nove. Korisnica Twittera @sarahtraceyy pokazala je transformaciju koju je ostvarila čisteći svoje omiljene platnene tenisice.

– Ja sam čudotvorac, napisala je. I zaista jest, jer za ovakvo čišćenje nije trebala skupe kemikalije. Ako ćete i vi iskušati ovu metodu, evo što trebate učiniti:

zatim u posudi izmiješajte sodu bikarbonu i deterdžent za odjeću u omjeru 1: 1,15
uzmite četkicu za zube i nanesite smjesu na tenisice
pričekajte desetak minuta, a zatim isperite smjesu
ostavite tenisice da se potpuno osuše
nakon toga na njih nanesite dječji puder, a kad ga otresete, vaša omiljena obuća trebala bi zasjati novim sjajem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh