Svaštara

Mjesečni horoskop za maj: Ribama stiže kreativnost, Strijelčevima uspjeh u karijeri, a Vage otkrivaju moć uma

Mjesec maj 2021. će ući u nešto mirniji ritam kada su poslovni aspekti u pitanju. Ali emotivni život će težiti ka ispunjenju strasti i romantike.

Sretna žena - Savjetnikuspjeha.com

Tokom maja 2021. imat ćemo dva važna astrološka događaja – pun Mjesec u Strijelcu i mlad Mjesec u Biku, prenosi “Luftika“.

Pun Mjesec u Strijelcu od 26. maja donosi pozitivnu energiju u naše živote, i stvara povoljne okolnosti za ispunjenje želja. Pun Mjesec je najbolje vrijeme za kreativnost i vitalnost.

Takođe, neki kažu da je uticaj punog Mjeseca na naš sentimentalni život snažan, pojačavajući strast i donoseći romantiku i magiju u naše živote.

Pun Mjesec 26. maja

Pun Mjesec koji će se desiti 26. maja uticat će na život Strijelca, Raka i Vage.

Strijelac

Dragi Strijelci, ako imate bilo kakve zdravstvene probleme koje ste do sada oklijevali da riješite, ne bi trebalo da ih tretirate ravnodušno. Napredovat ćete u karijeri, a novi projekti su na vidiku.

Rak

Od svih horoskopskih znakova, Rak je najosjetljiviji na promjene u bilo kom mjesecu. Iako ste prilično emotivni, vode vas impulsi. Generalno, veoma ste iskreni i govorite ono što mislite.

Tokom Punog Mjeseca, mogli biste da imate probleme sa spavanjem, a noći postaju pomalo nemirne za vas. Nesanica je za Rakove čest problem, naročito u ovom periodu.

Vaga
Za Vage, maj 2021. je emotivan mjesec. Vi ćete proći kroz mnoge promjene, naročito u privatnom životu. Pokušajte da izbalansirate svoje mentalno zdravlje, i ne dozvolite da bilo kakva negativna energija utiče na vas.

Mlad Mjesec 11. maja
Mlad Mjesec u Biku je najpuniji energije, te je u ovom mjesecu najbolja prilika za sve one koji žele da započnu nešto novo, da pokrenu projekat ili da naprave promjenu u jednom ili više domena svog života. Mlad Mjesec označava rast i nove početke. Povezan je sa sretnim događajima, hrabrim djelima, ali i sa ljubavlju i skloništem.

Ovan
Vaš lični fokus je kao ivica brijača ovog mjeseca. Porodične obaveze i angažovanost vas mogu udaljiti od ličnih želja i planova. Nemojte se boriti sa izazovima ili pokušavati da pobjegnete od obaveza.

Vi ste zapravo u tački u kojoj možete osloboditi neku staru uspomenu na detinjstvo. Strpljivost i postavljanje pravih pitanja može doneti istinsko oslobađanje do kraja juna. Zadržite lične ciljeve kao snove. Doći će trenutak kada ćete moći da napredujete – kao i uvijek.

Bik
Sretan rođendan najnepokolebljivijem horoskopskom znaku! Ovo je zaista vaš rođendanski mjesec i to znači da ne samo da slavite poseban dan već i poseban cijeli mjesec. Planetarne pozicije sada donose obećanja za godinu koja je pred vama. Svest je vaša ključna riječ za ovu predstojeću godinu. Sada u vaš život ulaze ljudi i okolnosti koji vas otvaraju za nova iskustva u vezi.

To znači da vaše veze dobijaju novo značenje – bilo da je riječ o intimnim, prijateljskim, porodičnim i svijeta u cjelini. Možete odlučiti da se prijavite za kurs studiranja koji će napraviti promjene u vašoj krivoj učenja. To bi bilo korisno, zar ne? Sretan rođendan!

Blizanci
Da li je to tvoj novac, moj novac ili naš novac? To pitanje se vrti u vašoj sivoj materiji. Pošto se novac često koristi kao mentalni stimulans za vas, ovo pitanje ne predstavlja pretnju – već obećava novi način gledanja na resurse i na način njihovog korišćenja. Probajte nešto drugačije sa novcem ovog maja.

Zatvorite oči i pokušajte da ‘osjetite’ svoje odgovore. To znači da ne razmišljate o svom putu, već da ga osjećate. Ko zna, možda smislite novi način donošenja odluka.

Rak
Možda izgleda kao da život podsjeća na stijenu koja blokira ulaz pećine. To bi bila pećina koja vas drži kao zatvorenika. Ovo je pravo vrijeme da se uradi procjena proteklih mjeseci.

Presaberite događaje. Kakvu ste mudrost stekli za ovo vrijeme? Koje su nove odgovornosti nad kojima ste stekli majstorstvo? Da, život može da nastavi da bude težak kao stena. Mudrost koju ste sada stekli su karte da se držite uspravno i smjelo dok govorite: “to sam ja”.

Lav
Ovog mjeseca postoji jedinstvenost u prijateljstvima. Ponovo se povežite sa starim prijateljima i budite otvoreni za sticanje novih prijateljstava. Ne birajte. Radije ostanite otvoreni i pustite druge da biraju i izaberu vas. Možete da date neke sumnjive znakove. Prijatelji vam dolaze kao nastavnici iako nisu svijesni svoje uloge.

Pored toga, započnite grupne aktivnosti. Možda ćete se naći u ulozi vođe. Upotrebite zlatno pravilo odmah. Volite bezuslovno i zapamtite, da biste se osjećali voljeno morate voljeti. Dobit ćete priznanja od onih koje volite.

Djevica
Pitajte bilo kog umjetnika kako da slika i on će vam prvo reći da se udaljite od platna, a drugo da pronađete svoju perspektivu. Vaša perspektivna tačka je sada u povlačenju od svakodnevnog brušenja i u dobrim starim filozofskim diskusijama sa drugim ljudima.

Obavezno se odlučite za razgovor sa nekim stručnjacima. Sada ne možete previše da naučite, vidite previše ili otputujete predaleko. Vaš um je kao centralna tačka do juna. Vi ste u potrazi za istinom. Ono što nađete su boje i nijanse koje ispunjavaju vaše životno platno.

Vaga
Nakon 18. maja 2021. imaćete priliku da putujete unazad. U početku, možda izgleda kao da je vaš pogon postao kao mliječni tost. To je, međutim, obrnuto. Zaista ćete ući u neku vrstu “Alise u zemlji čuda”. I kao Alisa, možete ići sami.

Biće pitanja – da uzmem plavu pilulu ili crvenu? Da li da pratim bijelog zeca ili da stojim u mjestu? Do kraja juna, jednostavno ćete shvatiti, kao i Alis<, da je moć uma ogromna koliko i vaša mašta i prilagodljivost.

Škorpija
Da niko ne gleda i da znate da vas neće osuđivati, da li biste pustili kosu i igrali se? Zašto ne posvetiti ovaj mjesec upravo tome – zabavljanju? Energija je prava za iskustva i naći ćete partnere za to. Možda će doći kao novi prijatelji, povjerenici ili novi ljubavnici.

Posegnite za iskustvom i povratite taj mladalački sjaj. Kao sporedna napomena: krajem mjeseca, resursi će vam biti dostupni. Samo naprijed – napravite svoju listu želja odmah.

Strijelac
Možda trenutno nije jasno ali vaši postupci vam namještaju uspjeh u karijeri. Održavajte internet veze aktivnim iako one mogu izgledati kao da se vuku. Gdje god da se susrećete sa izazovima, znajte da će se isplatiti na neki način.

Obavezno kontaktirajte važne ljude 10-og maja. Što više kontakata, to je veća zarada. Vaši partneri vam sada donose nagrade i poklone. Obavezno izrazite zahvalnost na veoma poseban način.

Jarac
Potražite gurua ovog mjeseca maja. Prepoznat ćete ih tako što će on ili ona imati znatno dostojanstvo i psihološku snagu. Imat će jasno razumijevanje za odgovornosti, baš kao i vi. Ovdje ćete naći nivo prijateljstva koji doziva unutrašnje dijete u vama.

Zauzvrat, ova veza će omogućiti da igrate ulogu gurua za nekog mlađeg ili manje iskusnog od vas samih. Prije kraja mjeseca napravite pauzu; čak i stena ima koristi od promjene sredine s vremena na vrijeme.

Vodolija
Rijeka života nastavlja da se kreće u nesigurnim ritmovima i plimama. Zajedno sa tim neizvjesnostima leže frustracije i zagonetke, možda do tačke suza. Za vas, drage Vodolije, mora da postoji neka božanska poruka u ovim iskustvima.

Ako biste sebi dali dozvolu da budete osjetljivi, mekani, providni, vidoviti, pomalo zbunjeni, emocionalno ranjivi i prijemčivi, ušli biste u novi svijet. Jednom kada budete tamo možete odvesti druge do novih sloboda. Zar sloboda nije ono što je za vas život?

Ribe
Slika za vas tokom maja 2021. godine je vožnja u balonu vrućeg vazduha iznad mirnog mora. Ne žalite se, ne kukajte i ne jadikujte.

Umjesto toga, prebrojte svoje blagoslove, jer ste zaista u planetarnoj milosti. I ta milost vas je oslobodila. Dozvoljava vam da budete izuzetno kreativni i veoma intuitivni. Zato budite iskreni. Da li stvarno imate na šta da se žalite? Ne – i tačka!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh