Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. APRIL: Čeka vas dobar dan!

Vaga pamet u glavu, Jarac treba da se uzda u sebe, Vodolija spremna za odmor, Ribe sretne i zadovoljne

Sreća - Net.hr

OVAN

Promena posla je pred vama iako se tome niste nadali. Trebalo bi da se prilagodite novim okolnostima na ovom polju. Napeta atmosfera sa partnerom vas sve više guši i razmišljate o prekidu. Mogući problemi sa kukovima.

BIK

Nije povoljan dan za nove poslovne odluke. Moguće je da ćete imati neke manje potškoće na ovom polju. Prilično ste hladni i sa voljenom osobom nastupa faza zahlađenja. Povedite računa o osećanjima. Izbegavajte slatkiše.

BLIZANAC

Želite po svaku cenu da se dokažete ali bi na taj način mogli da narušite odnose koje imate sa kolegama. Pokušajte da se ne obazirete na mešanje koje postoji u vašu vezu. Ljubav treba da se neguje. Bolovi u grlu.

RAK

Opterećuju vas sitnice na poslovnom polju. Kao da nikako ne možete da udesite da baš sve bude po vašoj meri. Ne dopada vam stav koji je zauzela voljena osoba i možete imati brojne rasprave sa njom. Mogući problemi sa jajnicima.

LAV

Skloni ste tome da ulazite u konflikte na poslovnom polju. Moguće je da pokazujete neke lične frustracije. Ne umete na pravi način da pokažete svoja osećanja i delujete nervozno pred partnerom. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Smatrate da je došlo vreme da polako menjate poslovnu strategiju jer su se i vaše okolnosti promenile. Potrebno vam je više fleksibilnosti u komunikaciji sa partnerom. Često ste skloni svađama. Problemi sa sinusima.

VAGA

Povoljan dan je ispred vas. Poslovi će vam ići od ruke i bićete generalno zadovoljni. Imate priliku da birate osobu koja vam se najviše dopada i da je osvojite. Očekuje vas mogućnost za ulazak u vezu. Muči vas kašalj.

ŠKORPIJA

Nemojte previše da se oslanjate na druge ljude kada je u pitanju posao. Budite spremni da veći deo odgovornosti preuzmete na sebe. Preterano ste skloni svađama sa voljenom osobom. Mogući problemi sa jetrom.

STRELAC

Nalazite se ispred nove odluke. Moguće je da ćete imati priliku za promenu radnog mesta. Moguće je da između vas i voljene osobe postoje neki problemi koji su ostali nerešeni iz ranijeg perioda. Puni ste energije!

JARAC

Imate finansijske probleme koji vas iz dana u dan sve više optrećuju. Nepovoljan period je pred vama. Moguće je da ne možete da ostvarite vezu sa osobom koja vam se dopada jer niste slobodni. Stres vam škodi.

VODOLIJA

Pokušavate da sve poslove završite na vreme ali uvek postoji nešto što vas dodatno usporava na ovom polju. Mogući su konflikti sa voljenom osobom i to oko nekih sitnica koje nisu zapravo toliko važne. Problemi zbog ukočenosti.

RIBE

Potrebna vam je podrška kolega kako biste mogli da ostvarite poslovni projekat kojem ste posvećeni. Veoma ste osetljivi, pa svaka pogrešna partnerova reč na vas može da deluje veoma negativno. Preumorni ste.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh