Svaštara

SEVERINA OPLELA PO JOKSIMOVIĆEVOJ ŽENI ZBOG OBJAVE GOLIH FOTOGRAFIJA: ‘Naša djeca su se igrala zajedno, družili smo se, takve stvari se ne rade’

Pjevačica je za objavu intimnih fotografija 2018. optužila bivšeg partnera tvrdeći kako joj se na taj način osvećuje

Severina Kojić gostovala je tijekom vikenda u emisiji ‘150 minuta’ na srpskoj Prvoj televiziji. S voditeljicom Marijom Kilibardom razgovarala je o kampanji protiv govora mržnje ‘Hejt, Sloveni’ koju je nedavno snimila s kolegama iz regije.

No, u jednom trenutku pjevačica se obrušila na Kilibardinu kolegicu Jovanu Joksimović koja je 2018. u Jutarnjem programu objavila njene gole fotografije.

“Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno”, izjavila je Severina.

https://www.instagram.com/p/CK32cU-jQch/?utm_source=ig_embed

Voditeljica ju je pitala je li se nakon tog incidenta čula s Jovanom, a pjevačica joj je rekla kako nije.

Srpski telegraf kontaktirao je Jovanu za komentar, ali bila je kratka. “Ma, ne. Ne želim je komentirati. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja”, rekla je voditeljica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh