Svaštara

Muk u studiju, Severina se uključila u emisiju: Evo šta je rekla o Jovani Joksimović, Marija Kilibarda nije znala kako da reaguje

Hrvatska pop zvijezda Severina Kojić gostovala je u emisiji “150 minuta” na Prvoj televiziji, koju vodi Marija Kilibarda, a u kojoj je govorila o kampanji “Hejt, Sloveni”, u kojoj je učestvovala, da bi u jednom trenutku, na iznenađenje i same Kilibarde, počela da priča o Jovani Joksimović.

Naime, hrvatska pjevačica je bez imalo blama počela da ogovara ženu Željka Joksimovića iako je niko nije ni pomenuo u emisiji niti je bila tema.

– Imala sam neprijatnost s vašom televizijom. Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno – ispričala je pjevačica na iznenađenje mnogih, posebno što Joksimovićeva nije bila tema, piše Republika.rs.

Kilibarda je pitala Severinu da li se čula sa Jovanom nakon toga, na šta je hrvatska pjevačica odgovorila:

– Ne, nismo se čule od tada – rekla je pjevačica.

Nakon ovoga pozvali su Jovanu Joksimović, koja je, kao i uvijek, profesionalac u svom poslu, te nam se javila i samo kratko rekla:

– Ma, ne. Ne želim da je komentarišem. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja – rekla je voditeljka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh