Svaštara

Danas je konjukcija Sunca i Merkura, šta to znači za vaš horoskopski znak: Obratite pažnju na jednu stvar, donosi nesreću

Zvijezde navijaju za vaš uspjeh!

Horoskop - Dobarglas.ba

Konjunkcija Sunca i Merkura donosi mentalnu budnost, brzo razmišljanje i radoznalost. Na poslovnom i socijalnom planu očekuje vas korisna interakcija, ali zbog velikog angažmana, ljubav i odnos s partnerom bit će na testu. Ovo je užurban period s puno sastanaka, prepiski, društvenih aktivnosti, raznih informacija i odluka koje tek treba donijeti.

Konjunkcija Sunca i Merkura koja nas očekuje 18. travnja/aprila predstavlja jedan od najboljih aspekata za komunikaciju. Imate sjajnu interakciju s drugima i uživate u razmjeni ideja. Inspirirani ste za javni nastup i vaše govorničke sposobnosti mogu vam u ovom periodu donijeti dobar poslovan uspjeh.

Ipak, ovaj aspekt ima jednu manu. Iako ste sjajni govornici, konjunkcija Sunca i Merkura čini da budete loši slušatelji.

Imate puno ideja i raznih misli na umu pa često odlutate u svojim misaonim obrascima i dimenzijama, ne fokusirajući se na ono što vam drugi govore. Ovo se neće toliko odraziti na polje posla, ali može u ljubavi donijeti nerazumijevanje i konflikte, piše “Novi“.

Zbog prirode ovog aspekta i vala govorničke energije, u danima oko 18. travnja/aprila najbolje očekuje osobe koje se bave marketingom, odnosima sa javnošću, trgovinom, glumom ili osobama koji se bave određenim vidom umjetničkog performansa.

Probudit će se i brojni talenti i moć prilagođavanja pa ćete se svakoj situaciji lako prilagoditi. Kao kameleon koji mijenja boje, tako ćete i vi mijenjati svoj nastup u skladu s vremenom, društvom i onim što želite postići.

Konjunkcija Sunca i Merkura donosi mentalnu budnost, brzo razmišljanje i radoznalost. Na poslovnom i socijalnom planu očekuje vas korisna interakcija, ali zbog vašeg velikog angažmana, ljubav i odnos s partnerom bit će na testu.

Ovo je užurban period s puno sastanaka, prepiski, društvenih aktivnosti, raznih informacija i odluka koje tek treba donijeti.

Ukoliko želite sve odraditi maestralno i postići uspjeh, nastavite se fokusirati na svoje ciljeve, ali budite otvoreni s partnerom. Dozvolite i da on sudjeluje u vašem napretku, da vas podrži, olakša.

Kada zajedno rješavate neke stvari, obnavlja se bliskost, a i sve je mnogo lakše kada znate da imate u nekome dragom dobar oslonac.

Zvijezde navijaju za vaš uspjeh!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh