Svaštara

Bolesno ljubomoran obožavalac tukao vjerenicu zbog Balotelija

Opsesivni obožavalac poznatog italijanskog fudbalera Marija Balotelija optužio je svoju vjerenicu da ima “emotivne odnose” s njegovim idolom pa ju je tukao, piše agencija Ansa.

nezavisne

Baloteli, koji je porijeklom iz sjevernog italijanskog grada Breša, prijatelj je iz djetinjstva maltretirane djevojke, a upućeni tvrde da je i sam fudbaler pokušao u direktnom razgovoru sa svojim obožavaocem da ga urazumi, čak mu je i prijetio, ali ništa nije pomoglo.

Bolesno ljubomorni obožavalac je nastavio da tuče svoju vjerenicu, majku dvoje djece, pa je na kraju intervenisala i policija,pišu Nezavisne

Nasilnik je već ranije bio kažnjen sa dvije godine zatvora zbog nasilnog ponašanja, a sada sudije za njega traže 12 godina zatvora.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh