Svaštara

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE HLADAN KAO STIJENA! Kad ih obuzme bijes, znaju da budu jako okrutni i agresivni!

Ono što se krije iza njihove hladne spoljašnjosti su nesigurnost, strah od samih sebe, strah od drugih, strah od neuspjeha i strah od emocija

lepaisrecna

Iako izgleda kao da se uvek kontrolišu, kad ih obuzme bes, znaju da budu jako okrutni i agresivni.

Smatraju da njihova reč treba da bude poslednja i da svaka njihova misao treba bez pogovora da se sasluša. Kad su na vrhu, sposobni su da postanu tirani, a kad su u podređenom položaju, ulizuju se onima iznad sebe.

Na glasu su kao velike škrtice, a spremni su da budu u vezi sa nekim iako misle da ta osoba nije za njih. Čim naiđe neko koga smatraju pogodnijim za zasnivanje porodice ili materijalnog dobitka, nestaće, prenosi informer.

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uverene su da su nezamenljive, bezosećajne su i mrzovoljne, a kritikuju i mrze sve i svašta.

Riječ je o JARČEVIMA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh