Svaštara

Mladić o neobičnom iskustvu nakon teške saobraćajne nesreće: ‘Sjećam se da sam bio izvan svog tijela’

“Prije nekoliko godina otac i ja vozili smo se autocestom kad smo se zabili u kamion. Nisam bio vezan, pa sam proletio kroz vjetrobransko staklo koje mi je ‘razorilo’ cijelu desnu stranu lica.”

U TikTok izazovu u kojem je trebalo ispričati nešto o sebi što zvuči kao potpuna izmišljotina, a zapravo je istina korisnik Elpy Perez ispričao je kako je prije par godina nastradao u prometnoj nesreći, kad je pri sudaru kao suvozač prošao kroz vjetrobransko staklo automobila jer nije bio vezan. Perez je tad zadobio teške ozljede glave i desne strane lica, a u svom se videu prisjetio iskustva za koje kaže da je bilo blizu smrti.

@elpy_master

#greenscreen #NDE Last part. I love reading your comments! Even if you dont believe it.

♬ original sound – Elpy Perez

– Prije nekoliko godina otac i ja vozili smo se autocestom kad smo se zabili u kamion. Ja nisam bio vezan, pa sam proletio kroz vjetrobransko staklo koje mi je ‘razorilo’ cijelu desnu stranu lica. Sjećam se vrlo dobro kako sam prekriven krvlju nekako ustao, pokušavajući pronaći oca – ispričao je, prenosi vecernji.

Oca, prisjeća se, nije nigdje bilo, a on je stajao kraj prolaznika koji su se zaustavili pokušavajući shvatiti što se dogodilo kad je osjetio kako mu se ruka obavija oko ramena i vodi ga prema jednom parkiranom kombiju. – Vrata kombija su se otvorila. a muškarac mi je rekao da uđem pa sam to i napravio, ali nisam bio u svom tijelu – kaže Perez koji se idućeg sjeća buđenja u bolnici dan kasnije, nakon čega je 17 dana proveo na intenzivnoj njezi.

@elpy_master

♬ original sound – Elpy Perez

Nakon što je s ocem razgovarao o tome, shvatio je, kaže, da je doživio izvan tjelesno iskustvo i da mu je malo nedostajalo da se ni ne vrati. – Sve mi je bilo ugodno i bio sam sretan, ne euforičan, jednostavno sretan – rekao je Perez koji je prošao nekoliko operacija rekonstrukcije kostiju lica. Ovaj je video o izvantjelesnom iskustvu postao je viralan s gotovo dva milijuna pregleda i stotinama komentara, prenosi Unilad.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh