Svaštara

PROFESOR MEDICINSKOG FAKULTETA NASMIJAO REGIJU: Usred predavanja je morao obašnjavati što mu supruga radi na koljenima

Ivan Boričić, profesor na Medicinskome fakultetu u Beogradu, prometnuo se u zvijezdu društvenih mreža nakon što je netko objavio zapis njegova online predavanja.

profesor Ivan / Screenshot

Pokušavao je Boričić u utorak svojim studentima objasniti što je to hemokromatoza, pa zakolutao očima usred predavanja kada je shvatio da ga opstruira vlastita žena. prenosi “Net”.

Naime, kako ne bi upala u kadar, brižna supruga pokušala je potajno na koljenima napustiti sobu, ali se pritom ipak malo preračunala. “Što se tiče hemokromatoze… morao sam prekinuti, žena mi je puzala iz sobe.

Ono crveno što vidite, e to je žena. Moja” – pojasnio je Boričić studentima i pritom ih dobro nasmijao.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh