Svaštara

Ljubavni horoskop – Kvadrat Venere i Plutona promijenit će mnoge veze i odnose: Kako se mijenjaju želje srca

Horoskop – Kvadrat Venere i Plutona menja ljubavnu sudbinu! Evo kakve promjene nas očekuju…

Ljubav - Pult24.info

Venera u Ovnu kreira kvadrat sa Plutonom u znaku Jarca 11. aprila, a uticaj ovog aspekta biće pojačan zbog prisustva mladog Mjeseca.

Kvadrat Venere i Plutona je vrlo kratak, ali i moćan tranzit koji bi zaista mogao značajno da utiče na našu energiju. Suočit ćemo se sa napetošću između ličnih ambicija i ciljeva, a potreba za takmičenjem može uzrokovati sukobe u odnosima.

Situaciju će dodatno uzburkati mlad Mjesec u Ovnu koji donosi snažnu energiju promjena. Ovaj kvadrat najviše utiče na ljubavni život, jer napetost izlazi na površinu kroz manipulativno ponašanje, ljubomoru i posesivnost.

Bićemo u nekim situacijama nesigurni u svoje odluke – teško ćemo pronalaziti put kojim treba da krenemo.

Ovo je period kada istina izlazi na vidjelo, a posebne turbulencije očekuju one koji su u toksičnim vezama. Ljubomora, ego, nepoštovanje, manipulacija u odnosima – kvadrat Venere i Neptuna donosi ovaj rizik. Vrijeme je da se otrgnete iz zamke toksičnih odnosa i podsjetite sebe da zaslužujete samo pravu i apsolutnu ljubav.

Oni koji su u kvalitetnim vezama mogu takođe doživjeti manje konflikte i nerazumijevanje, ali uspjet ćete da pronađete zajednički jezik i prihvatite promene koje su značajne kako bi se vaš odnos razvijao.

Postoji velika mogućnost da se pod kvadratom Venere i Plutona okončaju mnoge toksične veze. U početku vam rastanak može pasti teško, ali neke promene su neophdone kako biste živjeli sretno, slobodno, radosno.

Slobodna srca očekuje trenutna privlačnost, avantura i flert, ali ovakva zaljubljenost često je prolaznog karaktera i teško se pretvara u kvalitetan odnos.

Osjećanja će biti pojačana, impulsivna i teko ćemo kontrolisati emocije. Jedna od dobrih strana ovog aspekta je to što će mnogi koji gaje simpatije prema nekoj osobi otkriti osjećanja i napraviti prvi korak.

U narednih nekoliko dana dok traje kvadrat Venere i Plutona pokušajte da se malo osamite i zavirite u svoju dušu, razmislite kojem aspektu vašeg života je potrebna promjena. Očistite misli, povežite se sa svojim unutrašnjim bićem – nakon toga bićete odlučniji i spremni da krenete naprijed, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh