Svaštara

Šta znakove Zodijaka odaje da su zaljubljeni: Škorpija skida pogledom – Strijelac kupuje poklone

Svaki horoskopski znak pokazuje ljubav na specifičan način i svakoga nešto odaje kada je zaljubljen.

Sreća - Net.hr

Ovan: Obično nije suzdržan i nestrpljiv, zbog toga će uvijek direktno reći šta osjeća bez da okoliša ili čeka bolji trenutak. Bik: Predstavnici ovog znaka brzo reaguju na poruke ili trče kroz gužvu da bi vas zagrlili. Bikovi u sebi imaju ogromnu kuglu energije koju su spremni izbaciti na onoga koga vole.

Blizanci: Zaljubljenog Blizanca će te prepoznati tako što se stalno kikoće u društvu voljene osobe. Rakovi: Oni postaju veoma emocionalni kada se zaljube pa ako primjetite da pred vama najviše ispoljavaju svoje emocije vjerujte da im se dopadate.

Lavovi: Baš poput Ovna, direktno dolaze priznati šta osjećaju, bez okolišanja i nedoumica. Djevica: Nisu tako direktni kao Lavovi, ali svoja osjećanja izražavaju dodirom i osjećajem. Ako primjetite da vas često dodiruje ili traži razlog da stavi ruku na vaše rame – nešto veliko osjeća prema vama. piše “Infpult“.

Vaga: Kada se zaljube predstavnici ovog znaka uvijek su tu uz svoju simpatiju. Uvijek traže razne razloge samo kako bi bili u društvu osobe koja im se dopada. Škorpije: Škorpije odaje zavodnički pogled. One se zaljubljuju strastveno i tako zaljubljenost ispoljavaju.

Njihove simpatije će vjerovatno primjetiti da skidaju pogledom. Strijelac: Svoju naklonost pokazuju kroz materijalne stvari. Jarac: Zaljubljenost pokazuju tako što vam daju do znanja da im možete vjerovati, jer je njima povjerenje jednako ljubavi.

Vodolija: Svoju naklonost ne pokazuju djelima, već riječima. Spremni su laskati vašem sluhu koliko god želite. Ribe: Ako im se sviđate, bit će opsjednuti vama, neprestano razmišljati o vama i tražiti razloge da se vidite. Ako se zaljube, zaljube se preko glave.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh