Svaštara

URADITE OVE 3 STVARI I MLAD MJESEC 12.04. DONIJET ĆE VAM VELIKU SREĆU:Ostvaruju se sve želje – OVE STVARI NIKAKO NE SMIJETE URADITI

Ovo je prvi mlad Mjesec u proljeće 2021. godine pa je idealan za manifestaciju i ostvarenje dugoročnih planova. Energije će tijekom mladog Mjeseca biti pomiješane, a kako biste pronašli balans i iskoristili ih najbolje što možete, pratite sljedeći astro vodič!

Mladi mjesec - Screenshot

Novi lunarni ciklus od 12. travnja/aprila s dominacijom mladog Mjeseca u znaku Ovna donosi vam moćnu energiju i nudi vam priliku da kanalizirate svoje sposobnosti i u sebi probudite snažnog vođu.

Ovo je prvi mlad Mjesec u proljeće 2021. godine pa je idealan za manifestaciju i ostvarenje dugoročnih planova. Mlad Mjesec će se poravnati u Ovnu sa Suncem i Venerom i Merkurom pa će vatrena energija nadahnuti vaše srce i um.

Ipak, Pluton formira kvadratni aspekt tijekom mladog Mjeseca i donosi dinamiku, intenzitet, ali i imupulsivne reakcije. Ovu energiju će pomalo ublažiti prisutnost Marsa i Jupitera koji predstavljaju spoj sreće i dodatne motivacije.

Energije će tijekom mladog Mjeseca biti pomiješane, a kako biste pronašli balans i iskoristili ih najbolje što možete, pratite sljedeći astro vodič!

3 stvari koje trebate učiniti za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu:
1. Riskirajte i učinite nešto novo
Sada je sjajno vrijeme da krenemo na potpuno novi put. Pozovite ratničku energiju Ovna da vam pomogne da krenete naprijed u osvajanje nepoznatog teritorija života.

Pored toga, harmonični sekstilni aspekt između Mjeseca i planete Jupiter ispunjava vas bogatstvom i garantira da je sreća na vašoj strani, zato se ne plašite riskirati.

2. Ritual sa plamenom svijeća
Ovan je vatreni znak pa mlad Mjesec donosi vatrenu energiju. Ovo je dobar trenutak da napravite ritual sa svijećom. Pod plamenom svijeće zapišite svoje namjere, meditirajte i zamislite želje.

Neka vatrena energija osvijetli vaš put ka uspjehu.

3. Ne plašite se promjena
Probudite u sebi hrabrost i oživite snove. Ne plašite se promjena koje dolaze, jer vam one mogu otvoriti vrata za nešto bolje u životu.

Prigrlite promjene i osvijestite što vam to važno i novo donose na vašem životnom putovanju.

2 stvari koje ne treba učiniti tijekom mladog Mjeseca:
1. Ne stidite se svojih želja
Ovan je prvi znak Zodijaka i ima dozu pojačanog ega. To znači da ćete se tijekom ovog mladog Mjeseca više fokusirati na sebe i svoje potrebe.

Ne stidite se izraziti svoje želje, već hrabro istupite i borite se za njih.

Osvijestite sve što vas blokira u ostvarenju snova, a onda otpustite negativne vibracije koje vam ne dozvoljavaju da napredujete.

2. Ne dozvolite da vas okruženje sputava
Obitelj, prijatelji, partner… svi naši bliski ljudi imaju očekivanja od nas, ali sada je trenutak da se malo posvetite sebi. Tijekom punog Mjeseca u Vagi (krajem ožujka/marta) bili smo pomalo opterećeni kako da zadovoljimo druge, ali sada se kotač života okrenuo.

Stupite u kontakt sa svojim najautentičnijim željama i ciljevima – prihvatite stvari koje pale vatru uspjeha.

Ne brinite hoćete li udovoljiti svima oko sebe i tuđim očekivanjima. Vrijeme je da malo udovoljite sami sebi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh