Svaštara

“TETA IZ APOTEKE” OSVOJILA SRBIJU, A EVO KO JE ONA: Već 25 godina radi kao medicinska sestra, a to nije sve

“TETA iz apoteke” iz Srbije osvojila je TikTok svojim snimkama na kojima u atraktivnom izdanju, u bijelom mantilu i dubokog dekoltea, pjeva o aspirinu i bolovima.

Ana Milanović (45) iz Kragujevca već 25 godina radi kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima videe je njezina jer, kako je navela za srpski Telegraf, kasnije je završila i farmaciju.

Ana, koja je na TikToku prikupila više od 48 hiljada pratitelja, kaže kako nije ni slutila da će privući toliku pažnju javnosti, ali i medija. “Sve je to samo šala. Znate, godinu dana sam u covid-centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja te smo šalu morali prenijeti na društvene mreže”, rekla je.

Navodi da je šala bila cilj njezinih videa, a ne ismijavanje ili omalovažavanje profesije koju voli.

Ana, za čiji izgled su mnogi korisnici društvenih mreža prepuni komplimenata, kaže kako je za njezin izgled zaslužna genetika jer za vježbanje i teretanu ni nema vremena. “Doduše, puno radim, i u Kliničkom centru i u svojoj apoteci, plus kućne obaveze koje ima svaka žena…”

Majka jednog 25-godišnjaka na TikToku sve je popularnija, a uskoro bi mogla prijeći i brojku od 50 hiljada pratitelja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh