Svaštara

OČISTITE RADIJATORE ZA MINUT: Bolju foru niste vidjeli, kako se niko ranije nije sjetio ovoga?! (VIDEO)

Uradijatorima se vremenom nakuplja prljavština. I dok onu spolja možemo da uklonimo tako što ćemo je jednostavno prebrisati, one unutra je malo teže riješiti se.

Radijator - Srbijadanas.com

Međutim, jedna djevojka je na TikToku otkrila sjajnu caku, poslije koje ne samo što su radijatori čisti, već i kuća prelijepo miriše.

Naime, ona je pokazala u videu da koristi mirišljavi sprej za dezinfekciju kako bi očistila radijator, a čitav trik je u tome što pod pritiskom kojim se izbacuje sprej iz ambalaže, prašina ispada ispod radijatora.

Nakon što je pokupila svu prašinu s poda, sakupila je u lopticu i dodala: “O Bože, pogledajte koliko prašine!”.

Ljudi su oduševljeni njenim trikom, za koji može poslužiti bilo koji osvježivač prostora ili sredstvo za dezinfekciju u spreju, koje izlazi pod jačim pritiskom.

Osim toga, neko je u komentarima dao i još jednu praktiču ideju – na pod možete postaviti peškir ili nekakav papir, kako bi prašina padala tu, a ne svuda po podu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh