Svaštara

Horoskop / Lav, Jarac i Vodolija će do kraja 2021. imati ludu sreću, a posao i ljubav će im procvijetati

Još dugo nećemo moći da zaboravimo 2021. godinu, iako bi ogromna većina to žarko željela.

Žena - Pult24.info

U tekuću godinu ušli smo sa puno optimizma i nade da će biti mnogo milosrdnija prema nama od prethodne.

Zvijezde su nam veće dale izvjesne znake da će zaista tako i biti, ali tri horoskopska znaka posebno će biti blažena do kraja 2021.

Lav

Prva tri mjeseca 2021. godine za Lava su bili prilično iscrpljujući i naporni. Još uvijek ima osjećaj da stvari ne idu na bolje i bori se sa svojom motivacijom. Ali, podignite glavu!

Uskoro ćete ponovo doživjeti uspon i zaista poletjeti. Prvenstveno talenat za finansije će pomoći da ove godine ostvare sve svoje snove.

Naime, svoje sposobnosti Lav će optimalno iskoristiti kako bi došao do velike svote novca. Tada će konačno imati promjenu koja mu je potrebna da svoje snove pretvore u stvarnost.

Jarac
Jarac je pravi radnik. Godinama se muči na poslu i jednostavno ne dobija željeno priznanje. Ali, to će se promeniti o ostatku 2021. godine.

Naime, njegova će se ambicija i upornost napokon isplatiti i sada ga očekuje povišica ili unaprijeđenje. Napokon će mu se naporan rad isplatiti pa može da odahne.

Svojim kreativnim i novim idejama dobiće profesionalnu pažnju o kojoj je dugo sanjao.

Vodolija

Ova 2021. biće godina života za Vodoliju. Usamljene Vodolije napokon će pronaći dugo očekivanu ljubav. Ovaj horoskopski znak takođee će dobiti dodatnu energiju da napokon ostvari još više snova.

Vodolija je sada potpuno motivisana za uređenje svog popisa obaveza i otkriva potpuno nove aspekte sebe. Ali, čak i zauzete Vodolije dobit će dodatnu porciju ljubavi. Napokon će im se veze popeti na višu ljestvicu, piše Žena

Ova će godina biće strasnija nego ikada!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh