Svaštara

Svekrva na svadbi na snahinoj ruci ugledala biljeg: Za nekoliko sekundi, shvatila je o kome je riječ i zaledila se

Jedna žena ostala je zatečena kada je shvatila ko je djevojka sa kojom njen sin namjerava da se oženi!

Vjenčanje - Ilustracija/z1035.com

Scena koja je dostojna najboljeg filmskog zapleta odigrala se na jednom vjenčanju 31. maja u Kini.

Dok ceremonija još nije bila obavljena, buduća svekrva je na ruci mlade ugledala biljeg koji ju je šokirao: baš takav imala je njena davno izgubljena kćerka!

Potresne scene na svadbi – Screenshot

Nakon prvobitnog šoka, odlučila je da sazna šta je istina. Prišla je mladinim roditeljima i upitala da li je možda njihova kćerka usvojena. Par je prvo bio šokiran njenim pitanjem, a onda su priznali da je njihova kćerka ustvari beba koju su našli pored puta i usvojili prije 20 godina i odgajili kao svoju kćerku.

Buduća mlada je, nakon što je sve saznala, opisala da joj je činjenica da je upoznala pravu majku učinila više sretnom nego samo vjenčanje.

Inače, vjenčanje je održano jer je i mladoženja bio usvojen, tako da nije bilo prepreka da se ceremonija ne nastavi, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh