Svaštara

Šest horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav ovog proljeća

Ribama će ovo razdoblje biti naprosto savršeno i zbog ljubavi će doživljavati trenutke čiste sreće, Strijelci bi mogli krenuti prema braku, a Ovna ništa neće moći zaustaviti.

Ljubav - Ženskikutak.rs

Vaga: Proljeće za pamćenje
Za ovo proljeće plan je jednostavan i uključuje ljubav, strast i senzualnost. Znate kako život učiniti slatkim i radosnim pa nema mnogo onih koji vam mogu odoljeti. Sunce, Mjesec i Venera ove su sezone na vašoj strani i podržavaju vas ako ste slobodni. Nema potrebe za upoznavanjem mnogo ljudi, neko poseban biće dovoljan da vam srce poskoči i krenete u avanturu života.

Ribe: Sve je savršeno
Ništa vas neće spriječiti u pronalasku ljubavi ovog proljeća. Ovo razdoblje će obilježiti romantika i strast, što će vam pružiti čiste trenutke sreće. Kao neko ko je uvijek osjetljiv na druge, pokazujete dobrotu i empatiju koja će sigurno privući pažnju vašoj srodnoj duši, ako ju još niste pronašli. prenose 2Nezavisne“.

Strijelac: Zauvijek i ništa manje
Ljubav koju imate prema partneru toliko je snažna, a strast toliko intenzivna da više ne možete izdržati i ovo je vrijeme za dugoročne obveze. Ako i niste u vezi, ovo je svejedno doba za nježnost i strast i nemojte se bojati napraviti prvi korak prema nekome ko vam je u mislima. Ljubav vam daje krila i spremni ste na sve.

Jarac: Umijeće zavođenja je na vrhuncu
Sreća vlada vašom vezom i na vidiku nema crnih oblaka. Ovo razdoblje pomoći će vam da se osjećate bolje, opuštenije, a čak ćete malo olabaviti i svoj oklop. Nećete oklijevati da pokažete svoju zavodničku stranu, radost i toplinu. Lako ćete pronalaziti riječi kojima ćete rastopiti srca svojih partnera ili simpatija.

Djevica: Napokon ćete se opustiti
Ovo razdoblje donijeće vam ispunjenje u ljubavi i nezaboravne susrete. Zbog sve te ljubavi, osjetićete se ugodno i dobiti više samopouzdanja za budućnost. Iako ste inače skloni tjeskobi, ovog proljeća manje ćete brinuti i potpuno iskoristiti harmoniju i sreću u svojim vezama. Napokon ćete se osjećati zadovoljno sobom.

Ovan: Ništa vas neće moći zaustaviti
S povratkom lijepog vremena, pronaći ćete u sebi novi žar koji će vam podići samopouzdanje. Bićete zavodljiviji nego ikad i pokušaćete održati plamen svoje veze na životu, a možda ćete čak i priznati svoje osjećaje nekome posebnom. Nište ne može zadržati vaše žudnje. Ipak, nemojte brzati, jer retrogradni Merkur može uzrokovati komunikacijske probleme, piše MSN Lifestyle.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh