Svaštara

Najbrižniji muškarci Zodijaka: Ovnovi daju sve za porodicu – Supruga od Vodolije je prava sretnica

Astrolozi izdvajaju koji muškarci Zodijaka su najbrižniji i odliča materijal za vezu i brak.

Ljubav - Alo.rs

Ovan: Njima je stalo do njihove porodice, možda više od bilo koga drugog. To su pravi porodični muškarci. Imaju veliko srce u kojem se nalazi puno ljubavi i želje da pomognu svojoj srodnoj duši. Ovnovi mogu biti teški ljudi, ali jedno je zasigurno – zaista umiju da vole.

Rak: Osjetljivi, ali jako odgovorni muškarci. Njihova brižna strana će voditi brigu o svojoj partnerki i činiti sve da bi ona bila srećna. Briga o srodnoj duši je za njih važna stvar. Možda bi se željeli više fokusirati na sebe, ali to ne mogu učiniti jer jednostavno više vole brinuti o drugima.

Djevica: Jako brižni i disciplinovani muškarci. Ovi muškarci vole ugoditi svojoj supruzi na razne načine. Kada se voljena osoba nasmiješi, Djevice imaju osjećaj da su svoju životnu misiju ispinule. Posjeduju snažnu empatiju koja ih čini snažnim ocem i suprugom.

Škorpija: Možda vas iznenadi ovaj odabir astrologa, ali da, uprkos neukrotivoj strastvenoj strani Škorpije, oni su idealan materijal za brak. Za porodicu su spremni na sve i sa njima niko neće biti nezbrinut. Istina je da nekad previše švrljaju, ali se ipak uvijek vraćaju porodici.

Vodolija: Oi su jedni od najbrižnijih muškaraca i to počinju pokazivati prvih dana veze. Prema svojoj supruzi će biti isključivo iskreni i odani, brižnost i empatija dolaze kao bonus. Njihova supruga će shvatiti da je prava srećnica. piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh