Svaštara

11 godina čekala da je dečko zaprosi: Na kraju je obrnula uloge, a onda je uveče doživjela nešto najgore

Napravila je potez zbog kojeg će se zauvijek kajati.

Sejdi King - Screenshot

Britanka Sejdi King (28) iz Noriča čak 11 godina je sa prvim i jedinim dečkom u životu.

Srednjoškolska ljubav donijela im je mnoge lijepe trenutke, ali nažalost ne i onaj najljepši koji je Sejdi čekala jako dugo.

Zbog toga je na svoj 28. rođendan riješila da obrne uloge i da, kad joj se momak vrati s posla, ona njega zaprosi.

“Nije mi bilo svejedno. Zbog epidemije sam sama slavila rođendan i bilo mi je važno da se što prije vrati kući. Najviše zbog prosidbe. Znala sam ga više od pola života, vjerovala sam da činim pravu stvar”, napisala je Sejdi na TikToku.

A onda je uslijedio ne hladan, već ledeni tuš!

“Bilo je 23.30 a ja sam i dalje sjedila sama u sobi i gledala TV. Nije ga bilo. OK, nije znao za moj plan za prosidbu, ali nije valjda zaboravio da mi je rođendan. Ni ujutro mi nije čestitao kad je otišao na posao”, pitala se Sejdi.

U 2.30 ujutro ponovo se oglasila na TikToku.

“Neće se taj ni vratiti. Ne samo što se nije pojavio već mi je blokirao osam poziva. Sama sam i plačem. Ovo je trebalo da bude moj najljepši dan u životu, ali od toga nema ništa. Štaviše, ni od naše veze”, dodala je Sejdi kojoj su prijatelji i pratioci na TikToku slali poruke podrške.

Narednih dana Sejdi King potvrdila je da sa momkom više nije u vezi, koja je trajala čitavih 11 godina i trebalo je da bude krunisana prosidbom, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh