Svaštara

NJENA KOSA JE DUGA SKORO 2 METRA I GUSTA KAO GRIVA: Sada je otkrila TAJNU zbog koje tako ludački brzo raste – lako je i svi mogu da je primjene

Ruska “Zlatokosa” Dira Gabanova (34) ima nevjerovatno dugačku kosu – metar kaže da je to čak 172 centimetra! Ona se nije ošišala tačno 17 godina, nakon što se kao tinejdžerka opkladila sa drugaricom da može da ima dužu kosu od nje.

Atraktivna Ruskinja danas zahvaljjujući gustoj, lepoj kosi ima i 185 hiljada pratilaca na Instagramu, ali i na ulici zaustavlja dah – nemoguće je ne primijetiti njenu “grivu”.

Dira, koja inače radi na aerodromu kao obezbjeđenje, ali se honorarno bavi i modelingom, istakla je da ima tačno utvrđenu rutinu njege kose kako bi je održala zdravom, snažnom i blistavom, prenosi “Daily Mail”.

Ona pere kosu dva puta sedmično i njeguje tjeme maskom koja se sastoji od esencijalnih vitamina i ulja. Takođe, svakodnevno nanosi kremu za njegu koja se ne ispira i pije vitamine koji joj pomažu da joj kosa bude sjajna i da se ne lomi.

Svako jutro se pažljivo češlja, a kaže da ne izlazi na ulicu ako nije uvezala kosu u pletenicu, jer bi joj se u suprotnom kosa kačila za stvari oko nje i tako se oštetila.

“Prošle godine sam lansirala svoj sopstveni šampon i balzam za kosu i trenutno ih koristim. Volim i ulje od bokvice. Ujutru je uvijek oblikujem u različite pletenice, a uveče je očešljam i idem u krevet puštene kose kako bi mi se glava odmorila, jer je uglavnom vezana po cijele dane”, priča Dira i dodaje da skraćuje krajeve jednom godišnje.

“Ako želite da vaša kosa bude dugačka morate imati strpljenja. Ne štetite kosi i pažljivo je tretirajte. Ona zahtjeva ljubav i brigu”, zaključila je.

Ova 34-godišnjakinja dodaje i da njen imidž izaziva burne rekacije, te da se muškarcima, djeci i starijima sviđa, ali da žene nisu oduševljene.

Otkrila je i da njena 11-godišnja kćerka Evelina želi da pušta kosu, baš kao i njena mama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh