Svaštara

Zašto horoskopski znaci raskidaju veze: Ovan zbog posesivnosti, Škorpije ako ih slažete

Svi imamo neke granice i stvari preko kojih nismo spremni da pređemo, čak ni kada smo zalubljeni. U nastavku otkrijte koji su glavni razlozi svakog horoskopskog znaka za prekid veze.

Raskid - Blogspot.com

Ovan: Posesivnost

Nezavisni Ovnovi najteže podnose posesivne partnere uz koje se osjećaju sputano i zarobljeno. Osobe rođene u ovom znaku u vezi se ne odriču svoje slobode i neće tolerisati nekoga ko ih “guši”, čak i ako to radi ljubavlju.

Bik: Nepoštovanje

Ponosni Bikovi od drugih očekuju da ih cijene i poštuju, a za one koji ne pristaju na to, mjesta u njihovom životu nema. Čak i ako nekoga jako vole, njihova osjećanja u trenu može da promijeni i najmanja naznaka nepoštovanja od te osobe.

Blizanci: Rezervisanost

Osobe rođene u ovom znaku vole da izlaze i vode aktivan društveni život. Neko ko je povučen i nije društven, teško može da ih prati i nimalo ne odgovara njihovoj ličnosti.

Rak: Zatvorenost

Emotivni Rakovi vole da pokazuju osjećanja i od partnera očekuju isto. Takođe, ne vole tajne i žele da dele sve s osobom koju vole, pa sa emocionalno zatvorenim i rezervisanim osobama teško ostaju u vezi.

Lav: Stidljivost

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje i ne pristaju da se odreknu toga ni zbog sramežljivog partnera. Znatno više cijene podjednako samouvjerene osobe koje se usuđuju da ih zasjene jer vole i izazove.

Djevica: Pasivnost

Ambicioznim Djevicama u životu su najvažniji karijera i uspjeh. Zato s osobama koje nisu ambiciozne, odnosno koje su pasivne, jednostavno ne mogu da nađu zajednički jezik, pa se u vezi s nekim takvim osjećaju neshvaćeno i nesrećno.

Vaga: Negativnost

Vage na svijet gledaju kroz ružičaste naočare i vole da budu okružene sličnim ljudima koji ih dodatno pune pozitivnom energijom. Za negativnost i dramu u njihovom životu nema mjesta, kao ni za ljude koji ih donose sa sobom.

Škorpija: Neiskrenost

Škorpije ne podnose laži. Laganje je za njih jedna od najgorih ljudskih osobina, a kad partnera uhvate u laži, to uglavnom znači i kraj veze.

Strijelac: Lijenost

Rođeni avanturisti, Strijelci su uvijek spremni za neku akciju i žele što više da iskoriste baš svaki dan. Partner koji ne može da ih prati, teško će izdržati u vezi s njima, a i njima će zasmetati neko ko je lenj jer ne žele da ih iko sputava u životu.

Jarac: Neodgovornost

Osobe rođene u ovom znaku najčešće su najodgovornije u svom društvu zbog čega nisu uvijek popularne, ali to im nije ni važno. A iako su navikli da trpe djetinjarije svojih prijatelja, to nije nešto što žele od partnera. Naprotiv! Neodgovornost u vezi apsolutno ne tolerišu.

Vodolija: Praktičnost

Vodolije su rođeni sanjari i obično nikada ne odrastu do kraja. Praktični i realni ljudi ih uopšte ne privlače, a ako shvate da osoba s kojom su u vezi pokušava da ih “spusti na zemlju”, odmah će prekinuti s njom.

Ribe: Neosjetljivost

Emotivne Ribe obično skrivaju svoja osjećanja od drugih, ali zato traže partnera kome će moći u potpunosti da se otvore. Odbijaju ih osobe koje su emocionalno nedostupne i nemaju razumijevanja za tuđa osjećanja, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh