Svaštara

Zašto će 4. april 2021. biti jedan od najsretnijih dana u godini

April treba da bude intenzivan period u zvijezdama, jer donosi prvi superpuni Mjesec godine – kao i prvi planetarni retrogradni u više od dva mjeseca. Prema numerologiji, 4. april 2021. će biti najsretniji dan u mjesecu i jedan od najsretnijih u godini.

Sretna žena - Twitter

Broj četiri u numerologiji označava sve što se tiče stabilnosti i snage — i vibrira očiglednom praktičnošću. 4. aprila ćemo doživjeti dvostruku dozu ove energije koja se usklađuje u savršenoj harmoniji sa dnevnim astrološkim dešavanjima, kao i sa duhovnim značajem datuma.

Evo vijesti o tome zašto će 4. april 2021. biti sretan dan – i po numerologiji i prema astrologiji. Nastavite sa čitanjem da biste saznali kako možete da kanališete ovu disciplinovanu energiju koja će vam pomoći da odolite lošim navikama i ostanete prizemni uslijed svih promjena.

Numerologija 4/4
Četiri je broj stabilnosti, bezbjednosti, snage i temelja. Razmislite o načinu na koji sto ili stolica imaju četiri noge da mu daju čvrste i stabilne temelje – to je tip značajne i dobro izgrađene snage koju ovaj broj generiše. U numerologiji, broj 4 predstavlja prizemnu, pragmatičnu i logičku vibraciju.

Kada je riječ o stvaranju života koji želimo, kvaliteti broja četiri mogu da nam pomognu da pronađemo svoje uporište i izgradimo čvrst temelj u koji naši snovi mogu da se ukorijene. Svakome je potrebna drugačija vrsta stabilnosti, (bilo da je to) emocionalna, mentalna, fizička, duhovna ili socijalna — i kada imamo čvrste temelje u našem životu na koje možemo da se oslonimo, u stanju smo da stvorimo nešto trajnije i smislenije.

Pošto numerološka magija ovog datuma udvostručuje učestalost broja četiri, imat ćemo još više njene moćne energije sa kojom ćemo se uskladiti. Pored toga, datum će nam takođe pomoći da uđemo u univerzalno srećnu frekvenciju broja osam. To je zbog toga što je 4+4=8, a osam je broj manifestacija, energije, karme, ciklusa, obrazaca i snage.

Astrologija 4/4
Mjesec će cijeli 4. april provesti bez besmislenosti, u znaku Jarca– što se savršeno poravnava sa numerološkim vajbom toga dana. Kao kardinalni zemljani znak zodijačke grupe, Jarac energiju prožima snažnim osjećajem discipline i odgovornosti — baš kao i broj četiri u numerologiji — tako da će nam to što se Mjesec nalazi u ovom znaku, pomoći da se uskladimo sa ovom frekvencijom na kosmički način.

Jutro 4. aprila obilježavaju dva kvadratna aspekta između Mjeseca i Sunca, kao i Venera, planeta ljubavi i vrijednosti. Iako su kvadratni aspekti izazovni, oni uvek katalizuju rast i podstiču riješavanje problema — što je savršen astrološki odziv koji nam pomaže da iskoristimo numerološku energiju 4/4. Kanališite ovaj vajb da biste pomogli da se skrene ugao kada su u pitanju borbe u vezama, kreativnost ili vaše emocije, piše “Luftika“.

Srećom, kosmos nas neće natjerati da radimo za svu našu sreću, jer ćemo tačno u 17:55h, imati predivan se*stilni aspekt između Mjeseca i sanjive planete Neptun. Ovo poravnanje nas sve čini kreativnijim i maštovitijim, kao i osjetljivijim na energiju i osjećanja svuda oko nas. Iskoristite ovaj pojačani osjećaj intuitivne moći koji će vam pomoći da vizualizujete stvari na kojima želite da radite.

Kako da na najbolji način iskoristite 4/4 energiju
Najbolji način da kanališete numerološku magiju broja 4 jeste da se posvetite manifestaciji i odricanju loših navika. Zauzmite čvrst položaj u svojim uvjerenjima, oslobodite se onoga što vam više ne služi, i prizovite ono što želite. Odličan je dan za vibracije sa prizemnim elementom zemlje, provođenjem vremena u prirodi, jogom ili istezanjem, ili pak izvođenjem rituala sa ljekovitim kristalima.

4. april 2021. takođe je Uskršnja nedjelja, koja odgovara temama proljećnog vremena, preporoda i novih početaka. Ovo čini prelijepo vrijeme za ispoljavanje svježe energije u vašem životu bez obzira na to koje praznike slavite. Dani koji imaju osam energija uvijek će biti odlični za manifestaciju, jer ćemo svi biti oslušnuti u snazi ovog broja. Samo pomislite kako je osmica okrenuta vodoravno simbol beskonačnosti, koji nam pokazuje da se sve što se ugasi u svijetu, reciklira se i vraća.

Dodatno povedite računa da zaštitite svoju energiju 4. aprila i vježbajte postavljanje pravilih granica dok ulazite u kontakt sa svojim suštinskim željama. Sada idi napravi malo 4/4 magije — sretna manifestacija!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh