Svaštara

Stiže moćan astro period! Šta nam donosi ružičasti pun Mjesec! Jedan znak će doživjeti potpunu transformaciju

Lunarna energija je na vrhuncu tokom punog Mjeseca, što dovodi do toga da se osjećamo energičnije, imamo intezivne snove, budemo poletniji i motivisni da ostavimo loše iza sebe, a prihvatimo nešto bolje…

Pun Mjesec - Balkanspress.com

U aprilu pun Mjesec je poznat kao Ružičasti pun Mjesec i pojavit će se na nebu 26. aprila u dubokom i misterioznom znaku Škorpije. Ova Mjesečeva energija pomaže vam da posmatrate stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene, piše “Lovesensa“.

Donosi nam transformaciju, a energija Škorpije pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osjećanjima.

Pun Mjesec formira opoicioni aspekt sa Suncem i uvijek se javlja u suprtnom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dvije suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osjećanja tokom ovog perioda.

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osjećajniji i ranjiviji. Skloni smo intezivnijim emocijama, pa pazite da nemate burne reakcije.

Za razliku od mladog Mjeseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun Mjesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmjeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja.

Osim što osvijetljava nebo, pun Mjesec u Škorpiji osvijetlit će i naše umove. Pripremite se za talas novih ideja, prilika i šansu da verujete intuiciji.

Njegovo dodatno iscjeljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navika. Pun Mjesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Ovo je trenutak kada širite ljubav u sebi i prema sebi – krećete u život koji zrači svjetlijom energijom…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh