Svaštara

GLUMICA SMRŠALA 30 KG I OBUKLA USKE KOŽNE PANTALONE! Ljudi ne mogu da vjeruju kako sada IZGLEDA poznata PLAVUŠA /FOTO/

Australijska glumica Rebel Vilson (41) u posljednjih godinu dana privlači pažnju javnosti zbog nevjerovatne transformacije

Nedavno se pohvalila da je izgubila 30 kilograma. Čini se da tu nije stala jer na novim fotkama koje je podijelila na Instagramu djeluje vitkije nego ikad.

Komičarka i glumica pozirala je u dvorištu u pletenom topu koji i pripijenim kožnim pantalonama koje su sjajno naglasile njenu novu figuru. Njeni prijatelji su uvjereni da je dodatno smršala od poslednjeg puta kada su je vidjeli.

Rebel je u februaru raskinula sa 11 godina mlađim dečkom Džejkobom Bušom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. Vest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za ET Online, ali nije otkrio šta je bio razlog.

Nekoliko mjeseci prije raskida, objavila je kao je dostigla svoju ciljanu težinu od 75 kilograma. Njen trener Džono Kastano tvrdi kako tajna nevjerovatne transformacije leži u tome što je od vježbanja uspjela da napravi zabavu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh