Svaštara

Horoskop – Svojom energijom privlačite novu ljubav: Kakve romantične iskre donosi se*stil Venere i Marsa (od 6. aprila)

Horoskop – Magičan spoj Venere i Marsa uskoro donosi novu ljubav i romantične iskre!

Djevojka - Astrosudbina.com

Se*stil Venere i Marsa 6. aprila 2021. godine predstavlja jedan od najboljih aspekata za romantiku i druženje. Ovo je idealan spoj se*sualnosi i naklonosti , čini da se osjećate samopouzdano, se*sepilno i zavodljivo. Ova ravnoteža znači da ste spremni da pružite šansu novoj ljubavi i prepustite se lijepim emocijama.

Ovo je idealno vrijeme za zabavu, bićete razigrane prirode, željni avanture i lepih promena. Svojom pozitivnom i poletnom energijom privlačite ljude oko sebe.

Romansa koju započnete tokom se*stila Venere i Marsa neće biti površna, već će se zasnivati na intezivnoj međusobnoj privlačnosti i hemiji.

Koliko u ljubavi, toliko ćete sreće imati i na profesionalnom planu. Dobar je period za samopromociju, kao i za javni nastup, ali i pokretanje novih projekata. Bićete vrlo kreativni i inspirisani, a neke od ideja mogu vam pomoći da poboljšate finansijsku situaciju.

U duhu proljeća, se*stil Venere i Marsa će vas razmrdati, probuditi i donijeti romantične iskre – vaše je da vjerujete da je sreća na vašoj strani i maksimalno iskoristite naklonost zvijezda, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh