Svaštara

Horoskop – Mjesec u Škorpiji u opoziciji sa Uranom donosi iznenadne uragane u naš život: Vrijeme je da iscjelite stare rane

Horoskop – Saznajte šta nam donosi Mjesec u Škorpiji u opoziciji sa Uranom!

Žena - Astrosudbina.com

Mjesec je u znaku Škorpije, opozicija Uranu. Koliko se tenzija danas razvuklo u vama? Kao uragani koji iznenada dođu. Koliko ste puta iskočili iz sebe, u nečiju kožu, kosu, lice?

Koliko ste puta izgorjeli u danu u kojem vam sagorijevanje nije bilo ni na pameti? Jer danas i najstrpljiviji gube razum.

Iz takta nas izbacuje sve što se dugo vremena u nama skuplja. Nisu to sitnice. I nije to samo od danas. Burne reakcije se broje. Iziritirani od drugih, dočekujete sve neočekivane riječi.

Tuđe akumulisane frustracije danas zaustavljajte. Ne dozvolite da u pravu budu oni što nisu. Zarad tuđeg mira, danas ne postoji.

Mjesec u Škorpiji danas je na prvoj liniju odbrane. I treba tako. Ako dozvolite da vam svako zabije trn, gomilat ćete rane u sebi. Duže nego što treba, piše “Lovesensa“.

Danas je doživljaj svega jači. Snažniji. Dublji. Eskaliramo u sukobima. Ali, ne dozvolite da oni traju.

Vi niste plodno tlo za tuđe frustracije. Pustite ih da neke svoje rane iscijele sami.

Astrolog Astro Aisha (Sanja Paraminski)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh