Svaštara

Horoskop – Vrijeme je za novu ljubav i uspjeh o kojem ste sanjali: Mars prelazi granice i donosi velike šanse (do 24. maja 2021.)

Mars prelazi svoje granice – Očekuje nas energija koja može sve promijeniti na bolje! (do 24. maja).

Djevojka - unsplash

Trigon Marsa i Saturna dogodit će se na isti dan kada i proljetna ravnodnevnica i ulazak Sunca u znak Ovna – 21. marta 2021. godine.

Mars, planeta akcije, motivacije i hrabrosti, prelazi svoje granice i pomaže nam da otpustimo sve što nas blokira.

Uticaj ovog aspekta osjeća ćemo do 24. maja – strast, posvećenost i ambicioznost će biti pojačane. Imate liderske osobine i nadahnuti ste energijom uspjeha, zato je ovo idealan period da se posvetite projektima o kojima odavno razmišljate.

Nevjerovatan trud i disciplina olakšat će vam putovanje ka ispunjenu ciljeva. U vama je moćna energija kojau treba da kanališete na ono to najviše želite. Sada gradite temelje za uspješne djelatnosti u budućnosti. Potencijali su veliki, a jedna stvar je ključna – uspješno kontrolišete negativne emocije.

Idealan je trenutak za početak novog posla ili promene u karijeri. Planiranje vam ide od ruke, a najviše uspjeha imat će osobe koje se bave finansijama, marketingom i tehnologijom. Vi kontrolišete svaku situaciju na polju karijere, a ne spoljne okolnosti.

Ovaj aspekt donosi i pozitivan pomak na ljubavnom planu, naročito kod osoba koji su vezi. Obnavlja se bliskost sa partnerom kao erotska energija. Vrlo ste harizmaični i slobodni – kao što Mars prelazi granice svojih mogućnosti, tako ćete i vi prevazići određene blokade u se*sualnosti.

Sretne zvijezde pratit će i slobodne znakove Zodijaka, jer postoji šansa da započnete novu romansu. Zračite jedinstvenom energijom i izuzetno ste privlačni, ali i otvoreni za razgovor. Ipak, ove veze zbog strastvenosti i naleta emocija možda neće biti dobre za duže staze. To ne znači da treba odustati, već da obratite pažnju na znakove ljubavi i svoje srce otvorite samo za ljude koji to zaista zaslužuju.

Ova strastvena energija Marsa vladat će našom sudbinom sve do 24 maja! Igrat ćete karte života na sve ili ništa, a glavni savjet je da ne žurite, već da idete ka svojim ciljevima prirodnim tempom, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh