Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2021:

Danas, jednostavno, nije vaš dan!

Horoskop - Alo.rs

OVAN

Toliko želite da ostvarite poslovnu saradnju da ste skloni da ulepšate podatke i preterate u obećanjima. Prezadovoljni ste vezom. Imate snažan osećaj da će dugo trajati. Obratite pažnju na disajne organe.

BIK

Što se tiče posla sve se odvija uobičajeno. Problemi su prisutni na polju finansija. Nedostaje vam osećaj finansijske stabilnosti. Očekuju vas ozbiljni problemi u vezi. Dolazi do svađe i tom prilikom ne birate reči. Glava je osetljiva.

BLIZANCI

Na poslu imate previše obaveza i problema koje ne uspevate da prevaziđete. Prezadovoljni ste vezom i u potpunosti posvećeni partneru. Vaše emocije su postojane i snažne. Mogući su problemi sa genitalijama.

RAK

Odličan je dan pred vama ukoliko ste privatnik. Ne samo da vas očekuje finansijski dobitak nego i konačno rešavanje sudskog spora u vašu korist. Prilično ste neprijatni prema partneru. Zdravlje je solidno.

LAV

Očekuju vas problemi u slučaju da ste privatnik. Saradnja sa inostranim saradnicima nije najbolja jer oni iznenada menjaju planove. Konačno srećete osobu suprotnog pola koja ostavlja odličan utisak. Leđa vas bole od dugog sedenja.

DEVICA

Posvećujete se poslovnim problemima, ali uprkos trudu, ne uspevate da nađete rešenje za njih. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Svesni ste da je veza ozbiljna i stabilna. Prija vam partnerova ljubomora. Moguć je pad pritiska.

VAGA

Situacija na poslu nije najbolja. Sa kolegama se ne razumete najbolje, niste sigurni u kojoj meri možete da se oslonite na njih. Postaje vam dosadno u vezi. Očekuje vas alergijska reakcija na neki miris, eventulano hranu. ŠKORPIJA

Budite maksimalno oprezni. Postoji mogućnost da budete žrtva prevare tako da dobro proverite dokumenta koja potpisujete. Odnos sa partnerom je dinamičan i nezadovoljavajući. Svađate se i ne rešavate problem. Mogući su problemi sa grlom.

STRELAC

Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama. Energični ste, puni samopouzdanja tako da nema šta ne možete da postignete. Ugrožavate vezu svojim lažima. Druga strana vam veruje. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Pred vama je dan prepun problema tako da vreme provodite isključivo rešavajući nagomilane probleme. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Ne primećujete da druga polovina nema isti odnos prema vezi. Imunitet je u padu,pišeStil

VODOLIJA

Nadređena osoba inicira razgovor sa vama tokom koga vam upućuje nove zahteve. Odnos sa partnerom je neharmoničan. Svađate se, lažete jedno drugo, prećutkujete stvari. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa genitalijama.

RIBE

Ukoliko ste privatnik pripazite da ne budete žrtva prevare. Nezadovoljni ste finansijama. Imate prilično posesivan odnos prema partneru i želite da se ne viđa sa prijateljima nego samo sa vama. Zdravlje je solidno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh