Svaštara

Damama rođenim u ova 3 horoskopska znaka zvijezde su podarile nepogriješiv modni ukus

Baš kao i u sva druga područja života, zvijezde su upetljale svoje prste i u naš ukus.

Moda - Cosmopolitan.rs

Tako horoskopski znak kojem pripadamo utiče na to koliko stila imamo i kako se snalazimo u modnim trendovima.

BIK
Pripadnicima ovog znaka nikada nije problem uložiti u kvalitetne i klasične komade za koje znaju da će to biti dugoročno isplativa investicija.

Ipak, to ne znači da ne prate i nove trendove. Štaviše, činjenica je da mogu obući nezamislive kombinacije i svejedno će izgledati nevjerovatno dobro. Njihov osjećaj za modu je nepogriješiv.

LAV
Dominantni Lavovi uživaju u pohvalama na svim životnim područjima pa se silno trude u svakoj situaciji biti najbolje obučene osobe u društvu.

Njihove kombinacije dokaz su da se modni rizik itekako isplati. Takođe, vode računa o kvalitetu materijala i vrlo im je važno da im odjeća pristaje kao da je šivena po njima.

VAGA
Vole pratiti trendove i odjeću koja je trenutno u modi, ali nikada neće obući nešto samo zato što je moderno. Između njih i modnih komada koje će kupiti prvo se mora dogoditi klik. Obožavaju klasične krojeve, ali vrlo rado će se poigrati odvažnim materijalima, bojama i uzorcima, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh