Svaštara

Horoskop / Ovan, Bik, Blizanci i Rak imaće najromantičnije proljeće 2021. i svemir će im svima udijeliti po crvenu ružu

Poslije sive i turobne zime, proljeće je period kada predivan svijet prirode počinje da se budi. Poput prirode, i ljudi počinju da se osjećaju kao preporođeni.

Ljubav - Banjalucanke.com

Svaki horoskopski znak osjetiće ovu blagodarnu promenu, ali proljeće 2021. biće najromantičniji dio godine za ove horoskopske znakove, a kosmos će im svima udeliti po jednu crvenu ružu.

Ovnovima će ljubav procvijetati, i to vrlo brzo.

Venera je ušla u vaš horoskopski znak 21. marta, bukvalno započinjući proljeće sa dodatnom dozom romantične energije.

Zavoljet ćete prvenstveno sebe i bićete sigurni u svoje vrline i kvalitete. Pun Mjesec će 28. marta ući u sferu ljubavnih odnosa i jasno vam pokazati koje odnose treba da njegujete i koji će još dugo godina biti prisutni u vašem životu.

Bik: Privlačite nekog stabilnog i prizemnog

Vi ste izuzetno romantična osoba, cijelim svojim bićem. Priznajte, ispod vaše grube spoljašnjosti krije se osoba koja želi da je neko obori s nogu.

Kada Venera uđe u vaš horoskopski znak 14. aprila, shvatit ćete da svi vaši potencijalni ljubavnici žele upravo to. Međutim, kada pun Mesec 26. aprila uđe u sektor ljubavnih odnosa, stvari će se iskristalisati i svesti na jednu konkretnu osobu.

Blizanci: Teško je odoljeti vašim moćima ubijeđivanja

Kada Venera uđe u vaš horoskopski znak 8. maja, imate bezbroj razloga za osmijeh. Na kraju, ovaj tranzit će pojačati vaš i ovako đavolski dobar izgled i specifičan smisao za humor, a da ne spominjemo vaš način udvaranja, bez da ste o tome uopšte i razmišljali.

Međutim, ovo proljeće za vas nije samo zabava i igra. 26. maja pomračenje Mjeseca u vašoj sedmoj partnerskoj kući donijet će ozbiljan razvoj vašeg ljubavnog života.

Rak: Već osjećate romansu koja dolazi

Iako proljeće ne vezujemo za Rakove na prvu pomisao, defitivno je period godine kada se romantični duhovi bude. Venera ulazi u Raka 2. juna, a vaše najbolje osobine dolaze do izražaja.

Pripremite se da se ne samo da osjećate ljubav premadrugima, bićete i potpuno zaljubljeni u sebe. Prigrlite ovaj period i budite uvjereni da je romantični kraj proljeća samo priprema za ljeto ispunjeno leptirićima u stomaku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh