Svaštara

‘Stručnjak’ za veze razbjesnio žene: Samohrane majke su samo za ‘rekreacijske svrhe’

Muškarac koji sebe naziva stručnjakom za ‘dejtanje’ navukao je na sebe bijes mnogih žena kada je muškarcima dao tri razloga zašto ne bi trebali ozbiljno izlaziti sa samohranim majkama

mušlarac - Tiktok

Dečki, jednostavno rečeno, nikada joj nećete biti na prvom mjestu, jer će na tom mjestu uvijek biti dijete. To je u redu i tako treba biti, ali morate razumjeti da ćete uvijek biti na ‘stražnjem sjedalu’. Drugo, to nije vaše dijete i nećete ga moći disciplinirati, a uz to može vam ga i oduzeti u bilo kojem trenutku ako prekinete, jer nemate nikakvo pravo na to dijete. I konačno, morate plaćati za odgovornost drugog muškarca. Dečki, samohrane majke su samo za ‘rekreacijske svrhe’. Zaštitite sebe i svoj novčanik. Mir, savjetovao je muškarcima samoprozvani stručnjak za ‘dejtanje’ na svom TikTok kanalu #Realtalkmiami u videu pod naslovom ‘Tri razloga zašto ne bi trebali ozbiljno izlaziti sa samohranim majkama’.

Neimenovani muškarac na svom kanalu objavljuje videe u kojima dijeli savjete za izlaske među kojima se mogu naći i savjeti kako biti privlačniji ženama i zašto muškarci moraju voditi u vezi, piše Mirror.

Video je dosad pregledan više od 50.000 puta, a ne treba ni govoriti da je svojim ‘savjetima’ izazvao bijes među ženama. Mnoge su mu napisale da je ‘obično smeće’ i da bi trebao ‘obrisati svoj račun’.

– Kao samohrana majka iskoristit ću priliku da kažem… u redu je, ne igramo se s dječacima – napisala mu je jedna samohrana majka u komentarima. prenosi 24sata

– Samo za ‘rekreacijske svrhe’!? Ovo je smeće. Ako ovako govoriš na javnoj platformi, strah me i pomisliti kakav si privatno – dodala je druga.

Neke su mu odmah ukazale i da nije pravi muškarac.

– Wow!! Potrebno je biti pravi muškarac da bi prihvatio tuđe dijete, moj očuh je meni bio više otac nego moj pravi tata! Ti očito nisi muškarac. Smiješni dječače – komentirala je žena koja je očito imala lijepo iskustvo s očuhom.

U jednom od komentara pisalo je i kako njega mame ne bi htjele ni za ‘rekreacijske svrhe’ pa neka samo produži dalje, a neke pak nisu mogle vjerovati što gledaju pa su se pitale radi li se tu o satiri jer im je bilo nevjerojatno da neki muškarac može razmišljati na taj način.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh