Svaštara

MISTERIJA KONAČNO RIJEŠENA: Kad vidite kako Haris Džinović izgleda BEZ ŠEŠIRA ZANIJEMIT ĆETE!

Pjevač Haris Džinović (65) prije 27 godina bio je aktivan ribolovac, a na jednoj fotografiji pohvalio se ulovom.

Ista je nastala sada već davne 1990. godine, a pjevač na njoj pozira u kupaćim gaćicama pa je veliku pažnju privukao njegov mišičavi torzo koji ne pokazuje tako često.

Ipak, najviše pažnje privukla je činjenica da pjevač na dotičnoj ‘fotki’ ne nosi šešir koji je sastavni dio njegovog imidža i bez kojeg se nikada ne pojavljuje u javnosti.

Haris Džinović je vizuelno prepoznatljiv, osim po šeširima, i po tome što uvijek nosi brkove, kojih se nije odrekao svih ovih decenija koliko je na sceni.

– Brkove sam samo jednom obrijao na jedan dan, u vojsci. Postojao je neki pravilnik o brkovima; te ne smiju da prekrivaju gornju usnu, te moraju da budu u određenoj ravni… Narednik me je nekoliko puta vraćao da ih obrijem po propisima. Na kraju mi je dosadilo da se preganjamo i sasvim sam ih obrijao. Kada sam ga pitao da li je sada u redu, odgovorio mi je: “Nisam ti rekao da obriješ brkove, ali u redu je”. Istog dana sam ponovo počeo da ih puštam – prisjetio se pjevač za “Hello”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh