Svaštara

Muž je poslao cijeloj porodici sliku sa porođaja i izblamirao ženu za cijeli život: Gdje ti je mozak?

Korisnica TikTok-a “venfreed” nedavno je u svom kratkom video zapisu podijelila kako je njen suprug poslao porodičnim fotografijama nje i bebe snimljene u porodilištu odmah nakon porođaja.

muž i žena - ekskluziva

Naime, od uzbuđenja što je treći put postao tata, nije primijetio ni da joj je bolnička haljina na fotografijama još oko struka, ispod koje je, naravno, bila naga.

Ovaj video od nekoliko sekundi, kako prenosi Mirror, pregledan je više od 715.000 puta.

„Mislila sam da se hvataš za glavu jer je poslao fotografiju dok si još bila raščupana nakon porođaja, ali ovo je mnogo bolje!“ jedna djevojka je napisala, a druga je pokušala da utješi ženu rekavši da „bar sada zna da je dio porodice“. prenisi Ekskluziva

„Odmah bih ub.la muža“, dodala je druga korisnica, ohrabrujući još neke mame da podijele svoja iskustva.

“Hitno sam poslata na carski rez, a suprug je svima poslao sliku moje kćerke koju su mi u to vrijeme bukvalno vadili. U pozadini su mi vidljivi bubrezi!” napisala je jedna majka, a druga se “pohvalila” da je njen suprug slikao dijete dok su ga vagali, ali takođe nije shvatio da je ona na fotografiji viđena, i dalje naga ispod pojasa i napolju s grudima, spremna za dojenje.

@wenfreed

Bless his heart. ##greenscreen ##QuickerPickerRapper ##Coming2America ##fyp ##momsoftiktok

♬ original sound – Amir Yass

Majka koja je snimila video pobrinula se da se greška nije dogodila dva puta, pa je na TikTok objavila fotografiju sa porođaja na kojoj je sve intimno pokriveno – sa smajlićem.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh