Svaštara

Horoskop – šta nam donosi 28. marta pun Mjesec u Vagi: Rješavaju se stari sukobi i pronalazimo pravu mjeru u ljubavi

Pun Mesec u Vagi imat će najznačajniji uticaj na Ovna, Raka, Vagu i Jarca!

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Saznajte kakvu nam energiju donosi od 28. marta…

Horoskop – Pun Mjesec nas očekuje u nedelju, 28. marta, kada Sunce u Ovnu formira opoziciju sa Mjesecom u Vagi. Ovo je vrijeme kulminacija i obećanja da će se završiti nešto započeto u periodu mladog Mjeseca.

Ova pojačana lunarna energija donosi snažne emocije, romanse, dramatične prekide veza i promjene koje mijenjaju naše granice i podstiču nas da izađemo iz zone ličnog komfora.

Pun Mjesec ulazi u znak Vage za vrijeme vladavine Ovna. Polaritet Ovan-Vaga je vrlo zanimljiv astrološki spoj. Ovan je hrabar, tvrdoglav i pomalo samoživ, dok je Vaga simbol ljubaznosti, kompromisa i ravnoteže.

Zato će ovaj pun Mjesec imati važnu misiju – motiviše nas da kreiramo balans između zadovoljenja ličnih potreba i uvažavanja drugih, između nezavinsosti i potrebe za vezivanjem.

Pun Mjesec u Vagi fokusira se na jednakost i pravdu, i podstiče nas da svaki odnos stvaramo na autentičan način, sa pravim granicama, ali i razvijenom empatijom i zdravom dozom ljubavi.

U mnogim emotivnim odnosima otkrićemo nešto novo, do sada skriveno i tajanstveno. U vrijeme punog Mjeseca Venera se poravnjva sa Suncem i donosi čarobnu energiju za rešavanje sukoba. Uspjet ćemo da riješimo mnoge odnose iz prošlosti, učit ćemo kako da oprostimo i oslobodimo se toksičnih osjećanja i loših uspomena.

Saturn stvara trigon sa Sjevernim mjesečevim čvorm i usklađuje se sa Suncem i Mjesecom. Ovo je dobar aspekt za razvoj i učenje, ali i za komunikaciju sa autoritetima, šefovima, poslovim partnerima.

Pun Mjesec u Vagi imaće najznačajniji uticaj na Ovna, Raka, Vagu i Jarca, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh