Svaštara

Dečko ju ostavio zbog debljine, a onda je ona izgubila čak 65 kg

Nakon prekida s partnerom koji ju je ponizio zbog težine, Josie, iz Los Angelesa, je počela vježbati i tako gubiti kilograme. Težila je 137 kg, a nakon dvije godine došla je do 70 kg

mršanje - index

Nakon prekida s partnerom koji ju je ponizio zbog težine, Josie, iz Los Angelesa, je počela vježbati i tako gubiti kilograme. Težila je 137 kg, a nakon dvije godine došla je do 70 kg

Bila sam djevojka koju moj bivši nije želio, a sada sam postala djevojka koju ne može imati, rekla je Josie iz Los Angelesa. Bila je u trogodišnjoj vezi prije nego što ju je partner bez razloga ostavio. prenosi “Index“.

– Jednostavno više nije želio biti sa mnom. To me motiviralo da smršavim i tako mu se osvetim, ali uskoro sam zavoljela treninge i to više nije bilo osvetničko ‘putovanje’ – ispričala je Josie koja je izgubila 64 kilograma.

Težila je 137 kg, a nakon dvije godine došla je do 70 kg. Dva tjedna nakon prekida počela je vježbati. Angažirala je osobnog trenera koji ju je naučio osnovama.

– Počela sam jesti zdravije, vježbala sam svaki dan i bila fizički aktivnija – dodala je.

Podijelila je i što joj je bilo najteže tijekom ovog ‘putovanja’.

– Najteže je bilo shvatiti koliko su ljudi bili draži prema meni kako sam mršavjela. Prije me nitko nije primjećivao kao da nisam postojala. Društvo ponekad može biti oštro – priznala je.

Otkrila je i kako se njezin život sada vrti samo oko kondicije.

Postala sam trenerica i cilj mi je pomoći drugim ženama da postignu svoje ciljeve. Korak po korak. Također, volim aktivnosti na otvorenom poput planinarenja – otkrila je.

Ako ste ikada željeli smršavjeti ili jednostavno niste bili zadovoljni svojim tijelom, Josie za vas ima nekoliko savjeta.

– Moj bi savjet bio: ‘zapitajte se zašto želite smršavjeti.’ ‘Kad pronađete pravi razlog, počnite mijenjati svoju dnevnu rutinu. Najteže je započeti, ali jednom kad krenete, zaljubit ćete se u taj proces. Ali, što je najvažnije, nikada ne dopustite da vas itko i bilo što obeshrabri – rekla je Josie i dodala kako su njoj trebale otprilike dvije godine da prirodno izgubi 65 kg. Sada je na putu da postane bodybuilderica, piše Bored Panda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh