Svaštara

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2021. godine

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2021. godine!

Horoskop - Espreso.rs

OVAN

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj želite da dublje sagledate svoje želje i sa potrebom za druženjem i sticanjem novih poznanstava. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga jer može doći do dobre šanse za romansu.

BIK

Pokušat ćete da budete ljubazni prema voljenoj osobi, a to će donijeti i poboljšanje u vašem odnosu. Partner će vam pokazati svoju osjećajnu stranu. Obnavlja se bliskost.

BLIZANCI

Imaćete zavodljivu energiju, ali ćete biti zbunjeni. Nećete biti sigurni u svoja osjećanja. Ukoliko se zbunjenost nastavi, sačekajte bolje dane, jer vas u aprilu očekuje dobar preokret.

RAK

Kako vam još uvijek ne dolaze prave riječi, uspjet ćete da pokažete ljubav na neki drugi način. Snaga ljubavi se najbolje vidi kroz djela. Manje neraspoloženje biće povezano sa težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

LAV

Svojim nastupom, ponašanjem i riječima privlačit ćete pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, sa njim ćete morati uskoro da se suočite.

DJEVICA

Osjetit ćete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatate realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvijek ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Imaćete podršku prijatelja.

VAGA

Vaša osjetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam neće ići na ruku. Lepše je na licu vidjeti osmijeh, nego nešto drugo. Sa vodiljom poboljšat ćete svoje odnose.

ŠKORPIJA

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći da pokažete u svom privatnom životu. Iako u sebi osjećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće jednako jaka.

STRIJELAC

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivati to sa onim šta dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa rezervom. Nema razloga za to.

JARAC

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

VODOLIJA

Balansirat ćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Slušajte unutrašnji glas. Jedan izlazak biće dobar, ali vas očekuju i manji izazovi u novim odnosima.

RIBE

Zanemarit ćete sentimentalnost i uhvatiti se u koštac sa realnošću. Ovo će posebno poboljšati vaše odnose. Ono što vas trenutno muči lako ćete iskazati kroz razgovor sa partnerom. Vaša iskrenost je vaša jača strana, prenosi “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh