Svaštara

YouTuberica zaražena koronavirusom rodila pa tri mjeseca bila u komi. Sada je budna

BRITANSKA YouTuberica Grace Victory, koja je na Božić stavljena u medicinski izazvanu komu, sada je budna. Naime, u medicinski izazvanu komu je stavljena samo dan nakon što je rodila sina.

Grace Vicotory - Instagram

“Budna sam”, kratko je napisala na Twitteru te je otkrila da dječak dobro napreduje kod kuće, a pratitelji nisu mogli sakriti oduševljenje.

Victory se tijekom trudnoće zarazila covidom-19 pa je zbog problema s dišnim sustavom morala roditi sina čak dva mjeseca prije termina. U izjavi podijeljenoj na Instagramu u prosincu, njezina obitelj je podijelila da je njezino stanje “trenutno stabilno” i da je beba “dobro”. prenosi “Index“.

Ipak, Victorijina sestra Charleigh je zamolila pratitelje da se mole.

Ipak, Victorijina sestra Charleigh je zamolila pratitelje da se mole.

“Znam da je to morala učiniti, ONA zna da je to morala učiniti, samo joj treba vrijeme da se odmori pa će se vratiti jača i biti u formi dok se bori”, otkrila je Charleigh te dodala: “Dobila je nove supermoći budući da je sada mama, njezin se san ostvario i njezin sin (koji je apsolutno nevjerojatan) stvarno treba svoju mamu.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh