Svaštara

Ovih 9 osobina mora imati i vaša SRODNA DUŠA

Odnos između srodnih duša nije samo romantična veza, već duboka duhovna veza koju svakodnevno unapređujemo sa osobom koja približno deli naša uverenja, razume nas, podržava i neko sa kojim možemo slobodno da budemo ono što zaista jesmo.

Ljubav - RTL

To ne znači da je partner naše ogledalo i da smo potpuno isti, već da poštujemo svoje različitosti, autentičnosti i da imamo zajednički cilj.

Srodna duša je osoba koja u nama budi neprekidnu želju za napredovanjem i duhovnim rastom.

Ljudi sposobni za dublje duhovne veze poseduju sledeće osobine.

Evo kojih 9 osobina ima vaša srodna duša:

1. Ne osuđuje

Postoji mogućnost da se u svemu neće složiti sa vama, ali vas neće vređati ili ismevati vaše vrednosti. Oni će vam dati potpunu slobodu da budete ono što jeste.

2. Pouzdani su

Čak i ako ste povređeni, besni, tužni ili razočarani, možete se osloniti na njih i znati da su sa vama. Njihove iskrene namere u skladu su sa vašom srećom. Čak i ako se nikada ne dogovorite oko nečega, oni stoje uz vas. Međusobno poverenje je vrlo snažno, kao i poštovanje individualne potrebe za privatnošću.3. Strpljivi su i razumevaju

Vaša srodna duša neće reagovati panično i emocionalno vas ucenjivati kada stvari ne budu išle po njenom putu. Biće svesna da za rešavanje određenih stvari treba vremena i da smo svi različiti i da svaka osoba malo drugačije reaguje na određene stvari. Shvatiće da je to sasvim u redu, čak i ako ponekad pokazujemo manje privlačne emocije poput besa i razočaranja.

4. Ljubazni su

Pravi partner će se prema vama ponašati onako kako želi da se vi ponašate prema njemu: dostojanstveno, ljubazno i sa poštovanjem. Ako slučajno pređe granicu, srodna duša će brzo prepoznati grešku, iskreno se pokajati zbog svoje reakcije i truditi se da grešku ne ponovi.

5. Znaju da slušaju

Sa njima se osećate važno ili dostojno jer imate punu pažnju. Oni otvoreno prihvataju ono što im kažete. Oni su spremni da vas saslušaju i imaju vrlo razvijenu empatiju.6. Oni su znatiželjni

Pokazuju interesovanje za vas i vaše životno iskustvo. Skromni su i uprkos svom iskustvu i znanju ne ponašaju se kao da već sve znaju. U svakoj životnoj situaciji vode se blistavom željom da otkriju nešto novo.

8. Oni su prilagodljivi

Srodne duše znaju kako da se bore sa životnom olujom. Nisu stegnuta u razmišljanju, već su otvorena za nove uvide. Na svet gledaju kao na paletu boja, ne doživljavaju ga crno-belo, što je sjajno, jer zajedno možete isprobati različite nove stvari i na ovaj način dodatno ojačati vezu.

9. Predani su vašem odnosu

Srodne duše su posvećene vrednostima koje oblikuju i njihovu i vašu ličnost. Oni cene povezanost i ljubav koju delite… Sa ovom svešću vaš odnos postaje jači od svake prepreke,piše Glossy


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh