Svaštara

Boja kose može otkriti puno o vašem karakteru – Crvenokose žene se ne plaše slijediti svoje snove

Boja kose koju neka žena izabere može reći mnogo o njenom karakteru.

Žena - unsplash

Čak su sprovedene neke studije na tu temu koje su pokazale da su brinete pristupačnije i društvenije, plavuše razmažene, a da se crvenokose ponekad mogu ponašati bahato. Ipak, trudite se da nikome ne sudite po njegovom izgledu, boji kose ili bilo čemu drugome.

Brinete; Brinete odlikuje marljivost i odlučnost. Vole biti uvijek zauzete jer im brzo dosadi ako nisu okupirane bilo čim. Smeđa boja kose se povezuje sa pouzdanošću, udobnošću, a takođe se smatraju veoma društvenim osobama.

Crna boja kose;Za žene koje imaju crnu boju kose se smatra da su veoma tihe i povučene. Veoma su osjetljive i tajnovite, ipak su dobri slušaoci pa su često dobri savjetnici. Crvenokose; Crvenokose žene su veoma energične, pune samopouzdanja i ne boje se da prate svoje snove.

Pune su pozitivne energije i lako se uklapaju u svako društvo. Mnogi smatraju da se žene crvene kose ponašaju bahato, ali za to je kriva njihova energija koju mnogi ne razumiju. Plavuše; Iako mnogi smatraju da su plavuše glupe i razmažene, mnoge plavuše su veoma inteligentne i pametne,piše Infpult

One su mirne, opuštene i prizemne. Vole biti u centru pažnje pa često vole da privlače pažnju suprotnog pola. Pepeljasta; Mnogi smatraju da su hladne i bezosjećajne, ali to je samo maska. Kada pronađu svoju srodnu dušu postaju meke i nježne. Otvoriće se samo onima kojima vjeruju.

Narandžasta; Žene sa narandžastom bojom kose su energične, entuzijastične i pomalo djetinjaste. Inspirišu druge i uvijek uspiju nači način da poprave nekome raspoloženje. Njihova nezrelost im ponekad može stvarati problem, ali pozitivan stav im uvijek pomaže da prevaziđu svaki problem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh