Svaštara

OTAC ODRUBIO GLAVU SVOJOJ 17-GODIŠNJOJ KĆERKI PA JE ODNIO POLICIJI: U UTTAR PRADESHU ŠOKIRANI

Policija indijske države Uttar Pradesh uhapsila je muškarca koji je priznao da je odrubio glavu svojoj kćeri tinejdžerici.

uttar - Hayat

Sarvesh Kumar uhapšen je u srijedu navečer kada je išao prema policijskoj stanici u okrugu Hardoi, noseći odsječenu glavu svoje 17-godišnje kćeri.

Išao je pješke do policije kako bi priznao što je učinio. Rekao je da je vidio kćer s mladićem s kojim je očito bila u vezi, što ga je naljutilo jer je bio protiv toga – rekao je u petak glasnogovornik policije za CNN.
Zaključao je u sobu i odsjekao glavu

Dok je Kumar, prodavač povrća iz sela Pandetara, išao prema policijskoj stanici, prolaznici su alarmirali policiju koja ga je zaustavila i počela snimati.

Kumar im je onda ispričao da ju je, nakon što je doznao za njenu vezu, zaključao u sobu i nožem joj odsjekao glavu.

Bio je poprilično staložen s obzirom na situaciju. Nije plakao ni histerizirao. Policajci su ga zamolili da položi glavu svoje kćeri na zemlju i da sjedne, što je on odmah poslušao bez prigovora”, kazao je glasnogovornik.prenosi “Hayat“.

Kumar se trenutno nalazi u pritvoru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh