Svaštara

U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najstrože majke

MAJKE su oličenje ljubavi i naklonosti. Što god čine za svoju djecu, to je u dobroj vjeri i namjeri. Svaka majka će napraviti sve da svoje dijete zaštiti od loših utjecaja i nepotrebnih problema, ali neke su po prirodi ozbiljne i imaju strog pristup roditeljstvu.

Dijete i majka - Neum-bih.com

Evo u kojim se horoskopskim znakovima rađaju najstrože majke.

Jarac
Majke u znaju Jarca su praktične. Poznate su po svojoj racionalnosti, ali ponekad su vrlo neosjetljive. Zbog toga slove za najstrože majke.

Bik
Majke Bikovi su tvrdoglave i stroge te žele da sve funkcionira kako su zamislile. Svojoj djeci se trude usaditi snažna moralna i etička uvjerenja.

Djevica
Djevice su perfekcionisti, prilično pedantne u pristupu roditeljstvu. Žele da im djeca budu uspješna u školi, ali i da se istaknu u izvannastavnim aktivnostima.

Škorpion
Majke Škorpioni su strastvene duše. Žele da im djeca budu dobra i uspješna te im nameću svoje ambicije. Zbog toga čine autoritarnu figuru koje se djeca često boje. prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh